Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Μεταγραφή υπό προϋποθέσεις

Μεταγραφή υπό προϋποθέσεις
Το περασμένο καλοκαίρι αναδείχθηκε «βασιλιάς» των μεταγραφών στον χώρο της Σούπερ Λιγκ. Ο λόγος για τον Ατρόμητο, ο οποίος μία μεταγραφική περίοδο μετά θα είναι σίγουρα πιο... φειδωλός. Για την ακρίβεια, οι «κυανόλευκοι» θα αποκτήσουν κάποιον ποδοσφαιριστή, μόνο αν αποχωρήσει κάποιος από τους υπάρχοντες.
 Φιλολογικά πάντα, οι θέσεις για την ενίσχυση των οποίων ενδέχεται να κινηθούν οι Περιστεριώτες είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού και του αμυντικού μέσου. Περισσότερες πιθανότητες μάλιστα, συγκεντρώνει η δεύτερη περίπτωση, καθώς στο ρόστερ του Ατρόμητου οι μόνοι «κόφτες» είναι ο νεαρός Μπάλλας και ο Μακρής, που δεν έχει ως τώρα χρόνο συμμετοχής.
 Στα μετόπισθεν αντίθετα, μπορεί η απουσία του Ζουέλα λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα της Αγκόλας στο Κόπα Άφρικα, να αποδυναμώνει τον Ατρόμητο, αλλά υπάρχουν λύσεις εκ των έσω. Για τη θέση του στόπερ υπάρχουν οι Φυτανίδης, Τόμας, ενώ κατ' ανάγκη στο κέντρο της άμυνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο Οικονόμου, ακόμη και ο Νάστος.
 Και σαν μια ΠΑΕ που παίρνει... άριστα στην οργάνωση, ο Ατρόμητος προετοιμάζει ήδη την επόμενη σεζόν. Στο επίπεδο που μπορεί, βέβαια, καθώς το ελληνικό πρωτάθλημα -και όχι μόνο στην προκειμένη- είναι σε εξέλιξη. Αυτό που φαίνεται να έχουν αποφασίσει ήδη, ωστόσο, οι Περιστεριώτες είναι ότι θα κινηθούν για την απόκτηση του Κώστα Γιαννούλη, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Κολονία.
 Οψιόν αγοράς δεν υπάρχει στη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων, αλλά οι άνθρωποι του Ατρόμητου θα κάνουν την προσπάθειά τους, αφού έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα προσφορά του 24χρονου άσου. Ανάλογης προσπάθειας μπορεί να τύχουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται επίσης ως δανεικοί στα δυτικά προάστια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου