Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Αδαμίδης: "Τέσσερις είναι οι προτάσεις"


Τέσσερις είναι οι προτάσεις που υπάρχουν για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Αδαμίδης εξερχόμενος από τη Γενική Συνέλευση.
"Τέσσερις είναι οι προτάσεις. Μία του κ. Βλάχου, δεύτερη είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος που μετέφερε ο κ. Νίκος Στράτος, που εκπροσωπεί Έλληνα επιχειρηματία που θέλει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο με 10 εκατ., ενώ εγώ θα συναντηθώ με δύο επενδυτικά fund αραβικών συμφερόντων. Τους είπα να επισπεύσουμε τις διαδικασίες, θα συναντηθούμε αύριο και θα επιστρέψω την Παρασκευή. Με την πλευρά του κ. Βλάχου είμαστε σε ανοικτή επικοινωνία και σε διαδικασία ελέγχου. Έχουμε παραδώσει όλα τα νομικά στοιχεία, έχει γίνει και μία εκτίμηση του ποδοσφαιρικού ρόστερ και της λειτουργίας της ΠΑΕ. Θέλουμε να γίνει όσο το δυνατό γρηγορότερα. Έχουν εκφράσει κάποια ανησυχία για το οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα, αλλά ελπίζουμε να ξεπεραστεί. Ό,τι είναι να γίνει, πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα στον Ιανουάριο. Θα εξαγγελθεί νέα ΓΣ, ίσως τη Δευτέρα ή την Τρίτη κι ευελπιστούμε να είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ποιες είναι οι προτάσεις που έχουν εγκριθεί. Κάποιος με 10 εκατ. ευρώ μπορεί πλέον να αποκτήσει το 51%.
Για το θέμα του Νίκου Στράτου: "Το θέμα προέκυψε εδώ και περίπου δέκα ημέρες. Ο κ. Στράτος μού είπε πως θα κανονιστεί συνάντηση εντός των προσεχών ημερών. Η διαδικασία είναι ανοικτή, οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται είμαστε ανοικτοί να τον ακούσουμε".
Για τους παίκτες που παραμένουν απλήρωτοι: "Οι παίκτες πήραν κάποια χρήματα το Δεκέμβριο, περιμένουμε να τους δώσουμε ένα ακόμη ποσό μέσα στον Ιανουάριο. Οι περισσότερες ομάδες χρωστούν χρήματα στους παίκτες, κάποιες μάλιστα ακόμη περισσότερα από την ΑΕΚ. Το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι πως υπάρχουν οφειλές που. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι αισιόδοξος ή απαισιόδοξος. Περνάμε δυσκολίες, αλλά τα προβλήματα της ΑΕΚ είναι αντιμετωπίσιμα. Η εξέλιξη στην υπόθεση Ψωμιάδη κάνει την ΑΕΚ ακόμη πιο ελκυστική. Φυσικά θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι τα όποια έσοδα θα αξιοποιηθούν για τις ανάγκες της ΠΑΕ ΑΕΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου