Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Έδωσαν χαρά και βοήθεια

Έδωσαν χαρά και βοήθεια
Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός με επικεφαλής τους Αντιπροέδρους Σάββα Θεοδωρίδη και Γιάννη Μώραλη και αποτελούμενη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Θρύλος Α.Ε. Γιώργο Παύλου, τον Σύμβουλο της Διοίκησης και Επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τον Γενικό Αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος, Τάσο Μητρόπουλο, επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Κατερίνη το ίδρυμα «Μέριμνα», το οποίο φιλοξενεί παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Την αντιπροσωπεία της ομάδας του Πειραιά συνόδεψαν οι μικροί ποδοσφαιριστές της Σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Κατερίνη, οι οποίοι μάλιστα μοίρασαν δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα. Ο Γιάννης Μώραλης αναφέρθηκε στην σύντομη ομιλία του στην κοινωνική διάσταση του Ολυμπιακού, που προσπαθεί να συνδράμει κατά το δυνατόν το έργο των ιδρυμάτων που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και να βοηθήσει συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Εκ μέρους του Προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη και της Διοίκησης, ο κ. Μώραλης παρέδωσε στον Πρόεδρο του ιδρύματος επιταγή ύψους 3.000 ευρώ, ως ελάχιστη συμβολή στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί.
Ο Γιάννης Ζαραδούκας μοίρασε χαμόγελα και χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται στο «Χαμόγελο του παιδιού» στο Μοσχάτο. «Είμαστε μια οικογένεια και θεωρώ υποχρέωσή μας να βρισκόμαστε κοντά στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη αυτές τις μέρες», τόνισε ο Ζαραδούκας
Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού αποτελούμενη από τους Μιραλάς, Φετφατζίδη, Μανιάτη και Χολέμπας βρέθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νικαίας, όπου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την ενίσχυση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.
Ο πάτερ Δημήτριος καλωσόρισε του παίκτες ενώ τους ευχαρίστησε, ευχαριστώντας ταυτόχρονα και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για το κοινωνικό έργο του και τη βοήθεια που δίνει επί σειρά ετών.«Ευχόμαστε να μη σταματήσει ποτέ να βοηθάει ο Ολυμπιακός το κόσμο που το έχει ανάγκη και να δείχνει πάντα το κοινωνικό του πρόσωπο, κάτι που τις μέρες που ζούμε σπανίζει», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Γιάννης Μανιάτης παρέδωσε επιταγή 3000 ευρώ. Σε δηλώσεις του, ο Γιάννης Φετφατζίδης υπογράμμισε: «Νιώθουμε χαρά και ταυτόχρονα λύπη. Χαρά γιατί μπορούμε να βοηθάμε αυτό το κόσμο και λύπη γιατί η κατάσταση είναι δύσκολη. Εμείς οι ίδιοι αλλά και ο Ολυμπιακός θα συνεχίσουμε να βοηθάμε όσο μπορούμε τον κόσμο και συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές ειδικά μέσα από το γήπεδο».
Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού θα επισκεφθεί την Πέμπτη 29 του μηνός (ώρα 13.30) το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και θα μοιράσουν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στους θαλάμους του. Στην ενέργεια αυτή θα παραστούν και εκπρόσωποι της Διοίκησης.
Τέλος, σε ενέργεια η οποία θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες θα παραστούν ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» στις αρχές του νέου χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου