Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Πεντάστερος στην επανάληψη!

Πεντάστερος στην επανάληψη!
Καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας Τρίπολης συνέτριψε 5-0 την Προοδευτική στη Νίκαια και εξασφάλισε την πρόκρισή του στους «16» του Κυπέλλου.
Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη δυσκολεύτηκε στα πρώτα 45 λεπτά από τους Κορυδαλλιώτες όμως στην επανάληψη επέβαλε την ανωτερότητά της και έφτασε στην εύκολη επικράτηση. Μάλιστα, πέτυχε τα πρώτα τέσσερα τέρματά της σε διάστημα έντεκα λεπτών!
Το πρώτο μέρος είχε ρυθμό αλλά -παραδόξως- όχι και πολλές ευκαιρίες. Οι Αρκάδες διατήρησαν την μπάλα για περισσότερη ώρα στην κατοχή τους ωστόσο και οι ενθουσιώδεις γηπεδούχοι στέκονταν καλά στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθούσαν μέσω ταχύτατων αντεπιθέσεων να απειλήσουν τον τερματοφύλακα Μπαντή.
Η πιο αξιόλογη φάση σημειώθηκε στο 44' όταν ο Μπρέσκα επιχείρησε σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του γκολκίπερ Μπαντίκου.
Στην επανάληψη, ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ασταμάτητος και με ηγέτη τον Σολάκη (μπήκε στο ματς στο 52') πέτυχε πέντε τέρματα, φτάνοντας με θριαμβευτικό τρόπο στην πρόκριση.
Η αρχή έγινε στο 66' με σουτ του Σολάκη από το ύψος του πέναλτι μετά από πάσα του Μπρέσκα. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο τελευταίος από δημιουργός μετατράπηκε σε εκτελεστή και με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2.
Στο 75' ο Σολάκης πέτυχε, πάλι με σουτ, το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και με τη σέντρα ο Ράγιος (κι αυτός με σουτ εντός περιοχής) παραβίασε για τέταρτη φορά την εστία των «βυσσινί».
Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 88' με πέναλτι του Αρσενίεβιτς, το οποίο κέρδισε ο Σολάκης από τον Παπανικόλα, που μάλιστα αποβλήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου