Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

«Πληγωμένος» στην Κέρκυρα

«Πληγωμένος» στην Κέρκυρα
Με πολλά προβλήματα τραυματισμών ταξιδεύει στην Κέρκυρα ο Ολυμπιακός. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής τους Τζιμπούρ, Μέλμπεργκ, Φουστέρ, Χολέμπας, Φέσια, Μακούν, Γέστε και Ιμπαγάσα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Δίχως άλλο οι απουσίες είναι ξανά πολλές και σημαντικές για τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος καλείται να βρει τις καλύτερες λύσεις προκειμένου να φθάσει ο Ολυμπιακός στην κατάκτηση των τριών πόντων στην κυριακάτικη αναμέτρηση στην Κέρκυρα (ώρα έναρξης 19.30, απευθείας μετάδοση απ' το novasports 2).
Συγκεκριμένα, ο Τζιμπούρ αποχώρησε απ' την προπόνηση του Σαββάτου εξαιτίας μίας ενόχλησης που ένιωσε στο γόνατο. Ο Αλγερινός επιθετικός ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και ασκήσεων στο γυμναστήριο. Ο Μέλμπεργκ ένιωσε ενόχληση στο ισχίο. Οι Μακούν, Φέισα και Ιμπαγάσα συνέχισαν το προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ ο Χολέμπας έκανε θεραπεία, όπως και ο Φουστέρ που έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό δεξιά. Ο Γέστε συνέχισε το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί στο γυμναστήριο.
Στην αποστολή βρίσκονται 18 ποδοσφαιριστές, οι: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Ζαραδούκας, Χαβίτο, Μοδέστο, Ορμπαίθ, Ποτουρίδης, Αμπντούν, Μόνχε, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Μιραλάς, Βαλεριάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου