Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Το παιχνίδι ήταν... Δράμα!


Ίσως στο χειρότερο, έως τώρα, ματς του πρωταθλήματος, η Δόξα Δράμας στο ντεμπούτο της στην Σούπερ Λίγκα έμεινε στο 0-0 με τον κακό Πανιώνιο στο Καυταντζόγλειο!
Το πρώτο μέρος στο Καυταντζόγλειο είχε ρυθμό, όμως έλειπαν οι φάσεις, οι οποίες ήταν πολύ λίγες. Η πρώτη ήταν στο 8', όταν ο Ελευθερόπουλος μπλόκαρε την κεφαλιά του Κανακούδη, ενώ η επόμενη σημειώθηκε στο 15', με το πλασέ του Κούτσι να καταλήγει πάνω από την εστία του Σέρεμετ.
Οι δυο ομάδες προσπάθησαν να βγουν μπροστά, όμως δεν έβρισκαν λύσεις στις επιθετικές γραμμές του. Ένα σουτ του Λίμα στο 26' πέρασε άουτ, ενώ η Δόξα έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί τρία λεπτά αργότερα. Ο Κανακούδης εκτέλεσε το φάουλ, η άμυνα του Πανιωνίου δεν αντέδρασε σωστά, όμως ο Βέρτζος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ελευθερόπουλο με διπλή προσπάθεια, με τον Γιόνσον στη συνέχεια να απομακρύνει σε πλάγιο άουτ.
Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με τον Πανιώνιο να είναι μπροστά. Ο Σκέμπρι δέχτηκε την μπαλιά του Κούτσι στο 44', δεν έκανε καλό κοντρόλ, αλλά κυνήγησε τη φάση, με τον Σέρεμετ να διώχνει σε κόρνερ. Στη συνέχεια της φάσης στο αμέσως επόμενο λεπτό οι «κυανέρυθροι» πέτυχαν το γκολ, με το σουτ του Αναστασόπουλου, όμως ακυρώθηκε σωστά, καθώς βρήκε στο κεφάλι του Όμο, ο οποίος ήταν σε θέση οφσάιντ.
Είχαν από μια φάση, έμεινε το μηδέν
Στην επανάληψη οι δυο ομάδες είχαν από μια καλή φάση για να σκοράρουν. Ένα σουτ του Κούτσι στο 58' δεν ανησύχησε τον Σέρεμετ, όπως και αυτό του Αναστασόπουλου στο 63' Στο 77' ο τερματοφύλακας της Δόξας έκανε λάθος έξοδο, αλλά ο Κούτσι έστειλε με κεφαλιά την μπάλα άουτ.
Τέλος, στο 84' και οι «μαυραετοί» θα μπορούσαν να φύγουν με τη νίκη από το Καυταντζόγλειο, καθώς το δυνατό σουτ του Σοϊλέδη πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Ελευθερόπουλου. Έτσι, η «λευκή» ισοπαλία έμεινε μέχρι το τέλος σε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στη Σούπερ Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου