Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ξέμεινε από τερματοφύλακες ο Παναιτωλικός

Ξέμεινε από τερματοφύλακες ο Παναιτωλικός
Χωρίς... τερματοφύλακες έγινε ουσιαστικά την Πέμπτη η προπόνηση του Παναιτωλικού, καθώς και οι τρεις της ομάδας δεν πήραν μέρος στο πρόγραμμα. Ο καθένας φυσικά για τους δικούς του λόγους, οι οποίοι ήταν και απόλυτα δικαιολογημένοι.
Ο Μπλάζιτς απουσιάζει από το Αγρίνιο, καθώς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα. Από κει και πέρα, ο Μπαμπανιώτης, συνέχισε για μία ακόμα ημέρα το ατομικό του πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από διάστρεμμα. Πλέον όμως, εκτός προγράμματος έμεινε και ο Τζενάμο, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση του. Βέβαια η ομάδα του Αγρινίου, όπως και οι υπόλοιπες της μεγάλης κατηγορίας δεν έχουν υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα, λόγω της διακοπής για την Εθνική ομάδα και ως εκ τούτου, δεν ανησυχεί και ο Μπάμπης Τεννές για την κατάσταση των παικτών του.
Παράλληλα με τους τρεις τερματοφύλακες κι άλλοι παίκτες δεν έδωσαν το παρών στο "Εμιλέον", για την προπόνηση της ομάδας. Πρόκειται για τους διεθνείς Χαριστέα, Θεοδωρίδη, Μητρόπουλο και τους Καραμαλίκη, Καμαρά, Μεταξούλη που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Αντι, ο οποίος έχει προσβληθεί από ίωση με αποτέλεσμα να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου