Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Παρασκευαΐδης: «Έτοιμος να επιστρέψω»

Παρασκευαΐδης: «Έτοιμος να επιστρέψω»
Αισιόδοξος πως θα επιστρέψει δυνατός στην ενεργό δράση χωρίς προβλήματα εμφανίστηκε ο Γιώργος Παρασκευαΐδης. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής τόνισε πως έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και πως έχει τεθεί στη διάθεση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς. Ο Παρασκευαΐδης μίλησε στον επίσημη ιστοσελίδα της Κέρκυρας.
Γιώργο, πώς τη βίωσες την επιστροφή σου σε ρυθμούς αγώνα; «Για να είμαι ειλικρινής, δεν το είδα ως κάτι ιδιαίτερο. Έλειπα μεν πολύ καιρό, αλλά το τελευταίο διάστημα είχα μπει ήδη κανονικά στις προπονήσεις, οπότε ήταν πιο "ομαλό". Στην ίδια λογική, ήταν καλύτερα, που πρωτόπαιξα σε φιλικό, απ' το να έπαιζα κατ' ευθείαν σε επίσημο αγώνα».
Όντας, πλέον, υγιής, τι είναι αυτό που σου αφήνει η περιπέτειά σου; «Το γεγονός ότι κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η υγεία για έναν αθλητή. Άλλο να το λες θεωρητικά και άλλο να το ζεις στην πράξη».
Το σώμα σου, πώς το αισθάνθηκες να ανταποκρίνεται; Ή, να το πω αλλιώς, σε τι βαθμό ετοιμότητας νιώθεις ότι βρίσκεσαι; «Εντάξει, δεν βρίσκομαι ακόμη στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Λογικό είναι. Χρειάζομαι προπονήσεις και παιχνίδι στα πόδια μου, για να φθάσω στο σημείο, που θέλω και πρέπει, να αποκτήσω "πατήματα" και ρυθμό μέσα απ' την αγωνιστική δράση. Πλέον, όμως, ο χρόνος μετρά υπέρ μου».
Είναι όντως τόσο δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να βλέπει την ομάδα του να αγωνίζεται και ο ίδιος να μην μπορεί να συνεισφέρει; «Πίστεψέ με, πολύ. Ειδικά όταν, σ' όλο αυτό, προστίθεται το ψυχολογικό βάρος, απ' τη σοβαρότητα του τραυματισμού. Γιατί, η δική μου η περίπτωση, αποθεραπευτικά, ήταν σαν να είχα κάνει χειρουργείο».
Και δυο κουβέντες για την ομάδα... «Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται -και φαίνεται- τόσο σε αγωνιστική, όσο και σε ψυχολογική άνοδο. Δεν νομίζω απλά, είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου