Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Αναστόπουλος: «Δεν έπεσε μόνος»

Αναστόπουλος: «Δεν έπεσε μόνος»
Δυσαρεστημένος με την αποβολή του Βαγγέλη Μάντζιου στην αναμέτρηση με τον Άρη, εμφανίστηκε ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στις απουσίες που θα έχουν οι Κρητικοί στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη «μάχη» του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ». Ο Αναστόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά τόνισε:
Για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Άρη
«Δεν είναι δουλειά μου να σχολιάζω τη διαιτησία. Ούτε να κρίνω τις αποφάσεις των διαιτητών. Ήταν ένας ανασταλτικός παράγοντας για εμάς η διαιτησία. Καταλαβαίνω ότι οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη. Ο καθένας μπορεί να κάνει λάθος στη δουλειά του. Δεν πρόκειται να σχολιάσω το συγκεκριμένο θέμα. Δεν μιλάω ποτέ για τη διαιτησία. Ούτε ο κ. Μαχλάς είπε τίποτα μετά το ματς. Δεν πρέπει να στεκόμαστε σε αυτό το θέμα. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης παρουσιάστηκε πολύ δυνατός σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί εμείς. Είχαμε τις φάσεις να βάλουμε γκολ, είχαμε και ένα πέναλτι που δεν είδε ο διαιτητής. Και εκεί μένουμε. Εκείνο που μας στεναχωρεί είναι ότι θα παίξουμε σε ένα δύσκολο παιχνίδι με απουσίες. Δεν θέλουμε να δούμε αν ήταν κόκκινη ή όχι του Μάντζιου. Ένα είναι σίγουρο ότι δεν έπεσε μόνος του.».
Για το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Γαλλία
«Είναι δύσκολο το παιχνίδι, αν και η Μαρσέιγ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ωστόσο, στην έδρα της παρουσιάζεται δυνατή. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να δείξει το καλό ευρωπαϊκό του πρόσωπο. Επειδή είναι η τελευταία του ευκαιρία και ξέρει ότι αν νικήσει μετά θα έχει ελπίδες να συνεχίσει στην Ευρώπη, θα γίνει ένα καλό ματς και από τις δύο ομάδες. Δεν τον βολεύει η ισοπαλία όσον αφορά τον στόχο του. Η Μαρσέιγ, από την πλευρά της, βολεύεται με την ισοπαλία και θα έχει προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη».
Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
«Έχουμε σημαντικές απουσίες για αυτό τον αγώνα. Δεν μπορούμε από τώρα να πούμε ποιους θα χρησιμοποιήσουμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Η πικρία μου είναι ότι πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και δεν θα είμαστε πλήρεις. Και στις δηλώσεις μου δεν αναφέρθηκα στις αποφάσεις του διαιτητή. Δεν είναι δουλειά μας αυτή.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου