Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Επέστρεψε ο Αρίας

Επέστρεψε ο Αρίας
Στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι τέθηκε την Τετάρτη ο Ντιέγκο Αρίας, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά. Ο Κολομβιανός μέσος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στο ματς της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο την Κέρκυρα.
Από την άλλη πλευρά, ο Κοστίν Λάζαρ ακολούθησε για μια ακόμα ημέρα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, όμως το ιατρικό επιτελείο του «Δικέφαλου» του Βορρά ξεκαθαρίζει πως ο Ρουμάνος μέσος θα επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την Πέμπτη. Από εκεί και πέρα, οι Λίνο, Λεονάρντο, Τσουκαλάς και Γλύκος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για τις 16:00 της Πέμπτης, στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας.
Τέλος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως κυκλοφορούν τα εισιτήρια για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011, θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Κέρκυρα, που θα διεξαχθεί στις 26 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 17:15.
Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν Τετάρτη μέχρι Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 17:00, ενώ το Σάββατο θα λειτουργούν από τις 10:00πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου