Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Συνάντηση στα Σπάτα

Συνάντηση στα Σπάτα
Μεσάζοντας που λειτουργούσε για εταιρία του εξωτερικου, συζήτησε με τον Σταύρο Αδαμίδη για το ενδεχόμενο επένδυσης στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Παρά το γεγονός ότι η Γ.Σ της 15ης Νοεμβρίου θα αναβληθεί εκ νέου, όλοι γνωρίζουν ότι όσο περνούν οι μέρες τόσο συξάνεται η αγωνία για την επόμενη μέρα της Ένωσης. Οι άνθρωποι του δικεφάλου δέχονται κρούσεις από διάφορους μεσάζοντες, οι οποίοι ενεργούν για λογαριασμό εταιριών του εξωτερικού και δεν απορρίπτουν κανέναν. Φυσικά είναι απολύτως προσεκτικοί για την οποιαδήποτε κίνηση τους και εννοείται ότι βασική προϋπόθεση για να προχωρήσουν οι συζητήσεις είναι η σοβαρότητα της εταιρίας, καθώς και η οικονομική της ευχέρεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας αργά το βράδυ της Πέμπτης, ένας ακόμα μεσάζοντας, ο οποίος βρισκόταν, ετσι κι αλλιώς σε επικοινωνία με την ΠΑΕ εδώ και αρκετές μέρες, βρέθηκε στα Σπάτα και συζήτησε από κοντά με στελέχη της ομάδας, για το ενδεχόμενο επένδυσης της εταιρίας που εκπροσωπεί στην Ένωση. Προς το παρών, περισσότερες λεπτομέρειες δεν υπάρχουν, αν και το βέβαιο είναι ότι δεν κατατέθηκε η οποιαδήποτε πρόταση.
Οι συζητήσεις άλλωστε βρίσκονται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο και γι' αυτό άλλωστε από ανθρώπους της διοίκησης δεν εκφράζεται ακόμα αισιοδοξία για την έκβασή τους.  το βέβαιο είναι ότι έχουμε μπει πλέον στην ...τελικη ευθεία και τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου