Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Το τεστ της "αρκούδας"

Το τεστ της "αρκούδας"
Ο Φερνάντο Σάντος έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές στο αποψινό (21:30) φιλικό της Έθνικής με τη Ρωσία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Πορτογάλος θα δει σίγουρα τον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος απέκτησε πρόσφατα την ελληνική υπηκοότητα αλλα και άλλους παίκτες που κάλεσε στην ομάδα.
Η 11αδα που θα ξεκινήσει αναμένεται να αποτελείται από τους Τζόρβα (τέρμα), Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο και Χολέμπας (άμυνα), Καραγκούνη, Κατσουράνη και Φωτάκη (κέντρο),Σαλπιγγίδη, Σαμαρά, Γκέκα (επίθεση).
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Καπίνο, Μανιάτης, Μαλεζάς, Γιαννούλης, Τζιόλης, Μάκος, Θεοδωρίδης, Κονέ, Χαριστέας, Λυμπερόπουλος και Μήτρογλου. Από την άλλη πλευρά ο Ντικ Άντβοκαατ αναμένεται να παρατάξει τους Μαλαφέεφ (τέρμα), Ανιούκοφ, Β. Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς και Ζιρκόφ (άμυνα), Ντενίσοφ, Σιρόκοφ, Ζιριανόφ (κέντρο), Αρσάβιν,Τζαγκόεφ και Παβλιουτσένκο (επίθεση).
Τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσουν περίπου 15.000 θεατές. Τα εισιτήρια (10, 20 ευρώ) θα διατίθενται σήμερα από τα γραφεία της ΕΠΟ (10.00-14.00) και από το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» (10.00-21.30).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου