Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

TO ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!


Αποδίδοντας στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης σπουδαίο ποδόσφαιρο ο Πανθρακικός κέρδισε με σκορ 6-1, μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.
 Το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League έδειξε πως είναι έτοιμο για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές έδειξαν τρομερή αγωνιστικότητα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, αφήνοντας ικανοποιημένη την τεχνική ηγεσία της ομάδας αλλά και τους φιλάθλους που παραβρέθηκαν στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου της Κομοτηνής. 
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και αυτό φρόντισαν να εφαρμόσουν οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη που στο 8ο λεπτό συνδυάστηκαν όμορφα έξω από την μεγάλη περιοχή της Δόξα Δράμας με τον Μίνγκα να είναι τελικός αποδέκτης και με κοντινό πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Δαύκου.120 δευτερόλεπτα αργότερα ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης ήταν ο δράστης του 2ου τέρματος του Πανθρακικού καθώς με σουτ που επιχείρησε μέσα από την μεγάλη περιοχή κατέληξε στα δίχτυα. Στο 13ο λεπτό ο Γιάννης Σίμωσης γράφτηκε στους σκόρερ πετυχαίνοντας το 3-0.
Χαρακτηριστικό στοιχείο για τον Πανθρακικό ως εκείνο το σημείο η πίεση των Κομοτηναίων σε όλο το γήπεδο κάτι που ανάγκασε τους φιλοξενούμενους σε αρκετά λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι. Ο δραστήριος Ντενίζ Μπαικαρά στο 20ο λεπτό πραγματοποίησε ατομική προσπάθεια από αριστερά δίνοντας την κατάλληλη στιγμή την πάσα στον Σίμωση που από κοντά έκανε το 4-0. Αυτό όμως δεν ήταν το σκορ του ημιχρόνου καθώς ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου σημείωσε το 5-0. Αυτό ήταν το μοναδικό τέρμα που σημειώθηκε στο πρώτο μέρος με κεφαλιά.
Το σφύριγμα του διαιτητή Τοπούζη για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ανάγκασε όλους τους φιλάθλους που βρισκόταν στις κερκίδες να σηκωθούν από τις θέσεις τους και να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη που στα πρώτα 45 λεπτά προσέφεραν σπουδαίο θέαμα.
Στην επανάληψη ο Πανθρακικός κατάφερε να πετύχει το 6-0 με τον Νίκο Σουλτανίδη που είχε πάρει την θέση του Βαγγέλη Κοντογουλίδη. Ο Κομοτηναίος επιθετικός κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα Θεοδωρόπουλο με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.
Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Κομπούρογλου στο 88ο λεπτό με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ.
Οι συνθέσεις τω ομάδων:
Πανθρακικός (Παντελίδης): Κουτσόπουλος (30΄ Σικαλιάς) (62΄ Ταίρης), Στάθης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Μουνάφο, Λιαπάκης, Μίνγκας, Μπαικαρά, Κοντογουλίδης, Σίμωσης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν ακόμα οι Σκλιοπίδης, Βαγγελόπουλος, Μοσχάκης, Σουλτανίδης, Βοσνακίδης, Ρεκλείτης, Μπουτζίκος, Γωνιάδης Βλάχος
Δόξα Δράμας (Χαραλαμπίδης): Δαύκος, Βέρτζος, Λεάντρο, Βάντερσον, Ρούτσης, Κάπελ , Αραβίδης, Μπριλάκης, Σοιλέδης, Τριποτσέρης, Στεριανός . Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν ακόμα οι Θεοδωρόπουλος, Μαρκόπουλος, Τουγκελίδης, Σιάμπος, Νιάρος, Τοπούζης, Πιτσόκος, Σικαλιάς, Έρος, Κουμπούρογλου.

2 σχόλια: