Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ξεκαθαρίζει για τον Χιμένεθ

Ξεκαθαρίζει του Χιμένεθ
Σήμερα (5/10) το μεσημέρι κρίνονται τα πάντα σε ό,τι άφορά την παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ. Οι εκπρόσωποι του Ισπανού προπονητή βρίσκονται από τις 10:15 στα Σπάτα, εκεί όπου είναι από νωρίς ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης και ο αντιπρόεδρος, Κωνσταντίνος Καπετανάκης. Οι δύο πλευρές θα καθίσουν για ακόμα μία φορά στο τραπέζι για να τα πουν, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του Ισπανού, αν θα παραμείνει στην ομάδα ή αν θα αποτελέσει παρελθόν. 
Σύμφωνα με έντονη φημολογία, η οποία έχει αναπτυχθεί από το βράδυ της Τρίτης, ο Ισπανός έθεσε στον Σταύρο Αδαμίδη επιπλέον όρους στο συμβόλαιό του, γεγονός το οποίο αφήνει ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο "διαζυγίου" του Χιμένεθ με την Ένωση.
Ο προπονητής του δικεφάλου τόνισε σε έντονο ύφος ότι δεν είναι δυνατόν να κρίνεται σε κάθε αναμέτρηση, ενώ ζήτησε να μπουν και επιπλέον όροι αποζημίωσης σε περίπτωση απόλυσής του μέχρι το τέλος της σεζόν. Το δείπνο μάλιστα μεταξύ των δύο πλευρών, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για το βράδυ της Τρίτης δεν έγινε ποτέ.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Νίκος Κωστένογλου βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ξανά σε ανοιχτή γραμμή με τους διοικούντες την ΠΑΕ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας σε περίπτωση που χωρίζουν άμεσα οι δρόμοι του δικεφάλου με τον Ισπανό τεχνικό και απλά περιμένει στο ...ακουστικό του.
Όπως όλα δείχνουν η παραμονή του Χιμένεθ εξελίσσεται σε θρίλερ με τις πιθανότητες του "διαζυγίου" να είναι πλέον ιδιαίτερα αυξημένες. Το novasports.gr βρίσκεται στα Σπάτα και θα σας ενημερώνει συνεχώς για οτιδήποτε συμβεί με το συγκεκριμένο ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου