Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011

Μακούν: «Ανεπανάληπτοι οι οπαδοί μας»

Μακούν: «Ανεπανάληπτοι οι οπαδοί μας»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού ο Ζαν Μακούν. Ο μέσος των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως έχει αρχίσει να προσαρμόζεται και πως σύντομα θα δείξει ακόμα καλύτερα στοιχεία του ταλέντου του. Ο Καμερουνέζος μέσος βρέθηκε στα «Red Store», όπου φωτογραφήθηκε με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Μακούν δήλωσε:

«Έχω γνωρίσει πολλά γήπεδα, αλλά ειλικρινά σαν και αυτό δεν έχω ξαναδεί. Μας έχουν δώσει πολλούς βαθμούς γιατί τραγουδούν για εμάς από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι κάτι το ανεπανάληπτο. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά, για τη συμπαράσταση που μας δίνει ο κόσμος. Αν με βάζατε να υπογράψω όλο το Καραϊσκάκη κάθε φορά που παίζω θα το έκανα. Είναι σημαντικό για εμάς που έχουμε τέτοιο κόσμο».
Στην συνέχεια ο Μακούν συμπλήρωσε: ««Δεν ξεχωρίζω το πρωτάθλημα από το Champions League, αλλά ξέρουμε ότι αν πάρουμε το πρωτάθλημα θα μπορούμε να παίζουμε του χρόνου στο Champions League. Ο στόχος μας πάντα είναι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε εμείς. Και να μην ασχοληθούμε με το παιχνίδι του αντιπάλου».
Και υπογράμμισε: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι την Τετάρτη, ένα δυνατό come back. Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά με τη Μαρσέιγ, ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Ο Ολυμπιακός είμαι πεπεισμένος ότι μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα πράγματα στη διοργάνωση. Είμαστε σε καλή κατάσταση και θα πάμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου