Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Τρίποντο με Λέτο κορυφή


Νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας θέλει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Εργοτέλη (19:30, NOVASPORTS 1). Οι «πράσινοι» επιστρέφουν μετά από 41 μέρες στην έδρα τους.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ζητήσει από τους παίκτες του πρέσινγκ από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2 χωρίς κλασικό σέντερ φορ για δεύτερο σερί παιχνίδι έπειτα από αυτό με την Ξάνθη.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο ο οποίος θα έχει δεξιά τον Μαρίνο, αριστερά τον Σπυρόπουλο και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μπουμσόνγκ και Καντέ. Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Κατσουράνης και Σιμάο, στα πλάγια οι Κουίνσι, Ζέκα και στην επίθεση ο Κλέιτον με τον Λέτο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καρνέζης, Σαριέγκι, Καραγκούνης, Ιωαννίδης, Μπιάρσμιρ, Μαυρίας και Λαγός. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ρούντολφ και Τοτσέ, καθώς και ο Πετρόπουλο που ταλαιπωρείται από ίωση.

Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Καραγεωργίου θα παίξει με 4-3-3. Η ενδεκάδα που έχει επιλέξει αποτελείται από τους Πιρσομ, Νταντομο, Σασιασβίλι, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Ζούνιορ, Φραγκουλάκης, Ρομάνο, Λεάλ και Μπούντιμιρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου