Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

"Άφαντος" ο Νοτιάς

"Άφαντος" ο Νοτιάς
Από το βράδυ της Κυριακής, όταν ο Σταύρος Αδαμίδης και οι συνεργάτες του ανακοίνωναν την (προ ημερών) απόφασή τους να παραιτηθούν από τις θέσεις τους, επικρατεί μια αναταραχή στις τάξεις της ομάδας, αφού δε μπορεί να γίνει ασφαλή πρόβλεψη για την επόμενη μέρα. Θα περίμενε μάλιστα κανείς από τον Νίκο Νοτιά να επικοινωνήσει άμεσα με τους διοικούντες την Ένωση, κάτι που όμως δε συνέβη καθ' όλη τη διάρκεια της Δευτέρας. Το αν η συγκεκριμένη κίνηση φανερώνει τις προθέσεις του θα φανεί στα μέσα Νοεμβρίου όταν και αναμένεται να έρθει στη χώρα μας. Τότε θα γίνει και η γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μέχρι τώρα πάντως δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Νοτιάς δεν έχει καν απαντήσει στην επιστολή - παραίτησης των διοικούντων, η οποία του εστάλη στις 6 Οκτωβρίου, ενώ φέρεται να αρνείται στο περιβάλλον του ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με υποψήφιους επενδυτές. Το αν αυτό βέβαια ισχύει ή όχι θα αποδειχθεί σύντομα.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι ότι δεν επιθυμεί να απεμπλακεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ, τη στιγμή που υπάρχει το προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα. Την ίδια ώρα, παρόμοια στάση τηρεί και ο Πέτρος Παππάς, ο οποίος εδώ και καιρό προσπαθεί με κάθε τρόπο να απεμπλακεί από τις οικονομικές υποχρεώσεις του, μεταβιβάζοντας τις μετοχές του στους Supporters (είναι τυπικό το θέμα της μεταβίβασης, υποστηρίζουν στην ΠΑΕ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου