Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2011

Η επιλογή του Σκέμπρι

Η επιλογή του Σκέμπρι
Ο Αντρέ Σκέμπρι αποκάλυψε ότι είχε προτάσεις από το εξωτερικό αλλά αυτός επέλεξε να αγωνιστεί στον Πανιώνιο. Μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του ο Μαλτέζος επιθετικός είπε 
τα όσα έζησε στον Ολυμπιακό Βόλου:

«Οι τελευταίοι τρεις μήνες ήταν δύσκολοι για εμένα. Όταν σε μία ομάδα που υπάρχει αβεβαιότητα, είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς. Όλα αυτά τα προβλήματα με επηρέασαν, ειδικά όταν έπαιζα για την εθνική ομάδα. Τώρα είμαι χαρούμενος και δεν ανησυχώ. Μπορώ να επικεντρωθώ στην καριέρα μου, τόσο σε συλλογικό όσο και σε διεθνές επίπεδο»
Για τους λόγους που επέλεξε τον Πανιώνιο:
«Υπήρξαν και ομάδες από το εξωτερικό που έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή μου, όμως εγώ προτίμησα να μείνω στην Ελλάδα. Έπρεπε να ψάξουμε να βρούμε νέα ομάδα, όταν η Κυβέρνηση της Ελλάδας διέταξε να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός Βόλου. Είχα υπογράψει προσύμφωνο με τον Πανιώνιο, επειδή ενδιαφέρθηκε πραγματικά να πάρει την υπογραφή μου».
Για τα επόμενα της Μάλτας (απέναντι σε Λετονία και Ισραήλ):
«Πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς σε αυτά τα δύο τελευταία παιχνίδια της προκριματικής φάσης. Δεν πρόκειται να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο μόνο για τους βαθμούς, αλλά και για το γόητρό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου