Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ο απολογισμός του Νίκου Καραγεωργίου

Ο απολογισμός του Νίκου Καραγεωργίου
Ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, με δηλώσεις του, έκανε τον απολογισμό του για την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας του. Φυσικά αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με τον Αρη και στο ενδεχόμενο να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στον "Σπορτ ΦΜ Κρήτης":
Κάνοντας τον απολογισμό των δύο φιλικών αυτών αγώνων ο Νίκος Καραγεωργίου, είπε: «Η επιλογή των φιλικών γίνεται γιατί έχουμε μεγάλο αριθμό παικτών και θέλουμε να παίζουν όλοι για να έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Και τα δύο φιλικά ήταν καλά. Σε αυτό με τα Χανιά κάποιοι νέοι παίκτες δεν είχαν το πάθος και τη διάθεση για να αρπάξουν την ευκαιρία και για αυτό έγιναν κάποιες παρατηρήσεις. Με τη Χερσόνησο όμως η απόδοση των νεότερων ήταν αρκετά καλή, έτσι όπως θέλουμε και περιμένουμε να παίζουν. Το ίδιο και για τους μεγαλύτερους, παρά τα προβληματάκια που είχαμε. Είμαστε καλά και ετοιμαζόμαστε για τη συνέχεια».
Ο τεχνικός του Εργοτέλη πάντως ξεκαθάρισε ότι τα φιλικά αυτά δεν ήταν κριτήριο για τον αγώνα με τον Άρη: «Αυτοί οι αγώνες δεν έχουν καμία σχέση με το τακτικό κομμάτι, αλλά μόνο για να έχουμε κάποιο αγωνιστικό ρυθμό. Για αυτό και είχαμε μια μίξη παικτών. Αυτό που είχα πει μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ ήταν για τους παίκτες που έχουν μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής και μέσα από αυτό ίσως να έχουμε κάποιες αλλαγές, ίσως πάλι και όχι. Όταν έχεις άτυχα παιχνίδια και τρεις ήττες κάνεις σκέψεις να βρεις και να δοκιμάσεις κάτι άλλο. Επειδή όμως γνωρίζω αρκετά καλά την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και ξέρω τι μπορεί να δώσει ο κάθε ένας, δεν χρειάζεται να δοκιμάσω σε κάποιο φιλικό ή σε κάποια προπόνηση. Είναι πράγματα που έχουμε κάνει και σε παιχνίδια και σε προετοιμασία και όταν αποφασίσουμε να αλλάξουμε κάτι, θα μπορέσουν να ανταποκριθούν οι παίκτες, αρκεί αυτό να είναι το σωστό».
Για μια ακόμα φορά ο Νίκος Καραγεωργίου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις. παλιοσειρές της ομάδας και τις απαιτήσεις που υπάρχουν από αυτούς: «Στον αγώνα με τον ΟΦΗ δεν ήμουν ευχαριστημένος από κάποιους παίκτες όπως ο Χίμπλιγκερ, ο Μπέτο, ο Σίλβα Ζούνιορ, παίκτες που μπορούν να "σύρουν το καράβι", αν δεν το κάνουν αυτό τότε οι νεότεροι δεν θα μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι όμως καλοί παίκτες, συνειδητοποιημένα παιδιά και άριστοι επαγγελματίες και καταλαβαίνουν όταν δεν παίζουν καλά, μέσα από τις συζητήσεις που κάνουμε. Το έχουν καταλάβει ότι πρέπει να είναι μπροστάρηδες στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για κάτι καλύτερο φέτος. Όταν δεν είναι δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».
Στην αναμέτρηση με τη Χερσόνησο το ευχάριστο ήταν η επιστροφή σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς του Σέρχιο Λεάλ, για το αν τον προορίζει βασικό κόντρα στον Άρη, ανέφερε: «Ο Λεάλ είναι ένας από τους παίκτες που ανέφερα πριν ότι μπορούν να τραβήξουν την ομάδα και ήταν μεγάλο πλήγμα ο τραυματισμός του. Θα θυμίσω ότι την ίδια στιγμή τραυματίστηκε και ο Ολίσε και καταλαβαίνεται ότι όταν δεν έχουμε τέτοια στελέχη η ομάδα χάνει τη δυναμική της, ενώ παίζει ρόλο και η ψυχολογία των άλλων παικτών. Για αυτό ο Λεάλ είναι ένα σημαντικό στοιχείο της ομάδας. Είναι ευχάριστο που είναι καλά και υγιείς, αλλά έχουμε ακόμα κάποιες ημέρες για να προετοιμαστεί ακόμα καλύτερα γιατί θα έχει επηρεαστεί από αυτή την αποχή του ενός μήνα. Είναι όμως ένας παίκτης με ποιότητα και τεχνική κατάρτιση που βρίσκει γρήγορα τον ρυθμό του και πιστεύω ότι σύντομα θα τον βρει».
Ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Καραγεωργίου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε για αλλαγές σε πρόσωπα καθώς έχουμε πολλές ημέρες μπροστά μας μέχρι τον αγώνα και πολλά μπορούν να συμβούν και να γίνουν. Όμως ενδεχομένως να υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα ή να παίξουμε με διαφορετικό τρόπο, αλλά για αυτό έχουμε καιρό μπροστά μας, όταν πλησιάσει ο αγώνας μπορούμε να δούμε καλύτερα τι θα κάνουμε αφού δω σε ποια κατάσταση θα είναι τα παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου