Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Επιμένει για Ντος Σάντος η Σεβίλλη

Επιμένει για Ντος Σάντος η Σεβίλλη
Στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Σεβίλλης εξακολουθεί να βρίσκεται ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος. Ο διεθνής Μεξικανός μεσοεπιθετικός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Χάρι Ρέντναπ στην Τότεναμ και φέρεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στο ισπανικό πρωτάθλημα.
Η διοίκηση της Τότεναμ από την πλευρά της δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του ποδοσφαιριστή, καθώς χρησιμοποιείται μόνο στους αγώνες της Europa League, κατόπιν απόφασης του τεχνικούς των «σπιρουνιών» να ξεκουράζει στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις τους βασικούς ποδοσφαιριστές.
Ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Χοσέ Μαρία Ντελ Νίδο τόνισε πως θα πρέπει να ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις η αγγλική ομάδα, για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.
Χαρακτηριστικά τόνισε: «Εξετάζουμε την πιθανότητα να καταθέσουμε πρόταση στην Σεβίλλη για τον Τζιοβάνι. Τα 11 εκατομμύρια ευρώ δεν ανταποκρίνονται στην αξία του και είναι δύσκολο να γίνει κάτι. Εμείς δίνουμε 4,5 εκατομμύρια ευρώ συν 500 χιλιάδες από μπόνους. Αυτή την στιγμή αξίζει λιγότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου