Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Θέλει τον Ντελ Πιέρο η Μίλαν

Θέλει τον Ντελ Πιέρο η Μίλαν
Την περίπτωση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο εξετάζει η διοίκηση της Μίλαν, σύμφωνα με τον Αντριάνο Γκαλιάνι. Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι» υπογράμμισε πως δεν τον απασχολεί το προχωρημένο της ηλικίας του Ιταλού μεσοεπιθετικού, ενώ αποκάλυψε πως είχε προσπαθήσει να τον πάρει στο Μιλάνο το 1993.
Ο Ντελ Πιέρο φέρεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο τέλος της εφετινής σεζόν, ενώ το προηγούμενο διάστημα είχε δει το φως της δημοσιότητας, προσπάθεια της Πάντοβα για την απόκτηση του 36χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεκίνησε από την συγκεκριμένη ομάδα την καριέρα του.
Χαρακτηριστικά, ο Γκαλιάνι τόνισε στο «Sky Sport Italia»: «Είναι ποτέ αργά, για να έρθει; Έχω μάθει να ξεχωρίζω τους παίκτες σε ταλαντούχους και μέτριους. Άλλωστε, πολλά δικά μας αστέρια, όπως ο Μαλντίνι και ο Κοστακούρτα, σταμάτησαν στα 40 τους. Ο Πίπο Ινζάγκι είναι 38 και είναι ακόμα στο ρόστερ μας. Παραλίγο να αποκτήσουμε τον Ντελ Πιέρο το 1993 και αυτή η αποτυχία συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες της καριέρας μου. Αυτός πήγε στην Γιούβε, ενώ η Μίλαν ενδιαφερόταν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου