Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Γαλανόπουλος: "Σημαντικός βαθμός"

Γαλανόπουλος: "Σημαντικός βαθμός"
Ο ΟΦΗ έφυγε από την έδρα του ΠΑΟΚ με το βαθμό της ισοπαλίας, τον οποίο χαρακτήρισε σημαντικό ο Αρης Γαλανόπουλος. Ο αμυντικός των Κρητικών μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 και αναφέρθηκε στη δική του απόδοση, στον Ρόι Κάρολ και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
«Υπάρχει σίγουρα ικανοποίηση για τον βαθμό που πήραμε, είναι ένας πολύ σημαντικός βαθμός ενώ σε μια δύσκολη σειρά αγώνων που ακολουθεί ήταν και μια ψυχολογική ντόπα για την ομάδα. Στο παιχνίδι χθες δείξαμε συνοχή και οργάνωση και πήραμε την ισοπαλία ενώ αν ήμασταν λίγο πιο αποτελεσματικοί ίσως φεύγαμε με κάτι καλύτερο από το γήπεδο»
Για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον ΠΑΟΚ :«Ξέραμε την αξία και την ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ και όλη η ομάδα προσπάθησε με αλληλοκαλύψεις και βοήθειες να κλείσουμε τον ΠΑΟΚ ώστε να μην κάνει φάσεις στην εστία μας και νομίζω ότι πήγαμε πολύ καλά»
Για την δική του απόδοση απέναντι στον Βιεϊρίνια : «Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και πάντα η προσωπική απόδοση είναι συνάρτηση της εμφάνισης του συνόλου, όλη η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια και είχαμε καλή αμυντική λειτουργία. Εγώ στον αγώνα κοίταξα να κάνω καλά την δουλειά μου και να ακολουθήσω τις οδηγίες του προπονητή μου»
Για τον Ρόι Κάρολ : «Η θέση του τερματοφύλακα είναι πολύ σημαντική στο ποδόσφαιρο και στον ΟΦΗ έχουμε 2 πολύ έμπειρους γκολκίπερ, τον Κάρολ και τον Βεζυρίδη. Η παρουσία του Ρόι χθες ήταν σίγουρα καταλυτική για την ομάδα μας, μας βοήθησε πολύ προσφέροντας σιγουριά στην άμυνα μας και πήραμε το αποτέλεσμα»
Για τον τρόπο που έπαιξε ο ΠΑΟΚ : «Ο ΠΑΟΚ στο 2ο ημίχρονο έπαιξε κάπως ανορθόδοξα και με περισσότερο ρίσκο, ήθελε να κυνηγήσει την νίκη και μας άφησε κάποιους διαδρόμους. Τελικά ούτε ο ΠΑΟΚ πέτυχε τον στόχο του αλλά ούτε εμείς μπορέσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στην επίθεση»
Για τους στόχους του ΟΦΗ : «Όσοι ήμασταν από πέρυσι στην ομάδα δεν έχουμε σταματήσει καθόλου να αγωνιζόμαστε, έχουμε συνεχώς υποχρεώσεις. Δεν έχουμε ιδιαίτερους στόχους στον ΟΦΗ, απλά αγωνιζόμαστε σε κάθε αγώνα για το καλύτερο δυνατό. Όλοι οι παίκτες του ΟΦΗ ξέρουν ότι βρίσκονται σε μια μεγάλη και πολύ ιστορική ομάδα και προσπαθούν σε κάθε παιχνίδι να φανούν αντάξιοι της ομάδας.
Προβλήματα έχουν όλοι και δεν βλέπω τον λόγο να είναι διαφορετικά στον ΟΦΗ, παλεύουμε κι εμείς με όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν. Ακολουθεί τώρα ο αγώνας με την ΑΕΚ και περιμένουμε από τον κόσμο να είναι δίπλα μας πάλι, να γεμίσει το γήπεδο και να μας δώσει ώθηση και κίνητρο για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι καλό»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου