Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Το προσύμφωνο με την Petit Chateau

Το προσύμφωνο με την Petit Chateau
Η διοίκηση της ΑΕΚ αξιώνει 2.5 εκ. ευρώ σε τρεις μέρες σύμφωνα με το προσύμφωνο που έχει υπογράψει με την εταιρία Petit Chateau. Το συμφωνητικό που δημοσιεύει η εφημερίδα "Εξέδρα" προβλέπει: 1. Καταβολή 2.5 εκ. ευρώ (και όχι 2 εκ. ευρώ) εντός τριών εργάσιμων ημερών σε λογαριασμό ελληνικής τράπεζας, από την ημερομηνία υπογραφής του ιδιωτικού συμφωνητικού.
2. Σύγκληση γενικής συνέλευσης των μετόχων εντός ενός μηνός, όπου θα επικυρωθεί η καταβολή 10 εκ. ευρώ (2,5 + 7,5) και η εταιρία θα καταστεί νέος μέτοχος με ποσοστό 35%. 3. Κατάθεση μέσα σε διάστημε 15 ημερών συνολικά 10 εκ. ευρώ (αλλιώς το αρχικό ποσό των 2,5 εκ. ευρώ δεν θα επιστραφεί στην Petit Chateau, αλλά θα πιστωθεί υπέρ της εταιρίας ως νέος μέτοχος με ποσοστό 9% για μελλοντική ΑΜΚ στην επόμενη γενική συνέλευση, μέχρι τις 15 Μαρτίου 2012).
Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν συγκληθεί γενική συνέλευση και η ΑΜΚ δεν πραγματοποιηθεί μέσα σε διάστημα 45 ημερών, το αρχικό ποσό των 2,5 εκ. ευρώ θα επιστραφεί στην Petit Chateau με τους ανάλογους τόκους υπερημερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου