Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ορκωτοί λογιστές στον Πανιώνιο

Ορκωτοί λογιστές στον Πανιώνιο
Τα οικονομικά δεδομένα του Πανιωνίου θα εξετάσουν από την Τετάρτη ορκωτοί λογιστές προκειμένου να διαφανεί το οικονομικό άνοιγμα της ομάδας. Σε μία πρώτη εξέταση που έχει κάνει η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, για να "κλείσει" η χρονιά τον Ιούνιο του 2012 θα χρειαστούν περίπου 7-8 εκατομμύρια ευρώ.
Τα βεβαιωμένα έσοδα του Πανιωνίου φαίνεται πως θα αγγίξουν το ποσό των περίπου 4 εκατομμυρίων ευρώ και άρα το άνοιγμα της ομάδας θα κυμανθεί μεταξύ 3 και 4 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό το ποσό θα μπορεί να είναιπολύ μικρότερο βέβαια, αν τον Γενάρη υπάρξουν πωλήσεις ποδοσφαιριστών.
Σε μία τέτοια περίπτωση, ο σύλλογος θα έχει διπλό κέρδος. Αν για παράδειγμα έρθει πρόταση για τον Εστογιανόφ, που "βγάζει μάτια" με την απόδοσή του μέχρι τώρα και η οποία θα ανταποκρίνεται στην αξία του παίκτη, τότε εκτός από τα χρήματα που θα βάλει στο ταμείο της η ομάδα, θα γλιτώσει και από το υπέρογκο (για τα τωρινά οικονομικά της δεδομένα) συμβόλαιό του. Και άρα το άνοιγμα θα "κλείσει" και από τις δύο πλευρές. Αφενός θα φύγει ένα τεράστιο ποσό που θα πρέπει να δώσει ο Πανιώνιος στον παίκτη μέχρι τον Ιούνιο και αφετέρου θα μπουν λεφτά στα ταμεία του.
Γίνεται εύκολα αντιληπτό λοιπόν, πως οι κρίσιμοι μήνες για την βιωσιμότητα του συλλόγου της Νέας Σμύρνης, είναι οι τρεις που ακολουθούν και στους οποίους θα πρέπει η διοίκηση να βρει λύσεις για τα καθημερινά προβλήματα, που και πολλά είναι και την ομάδα ταλανίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου