Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Μοναδική απουσία ο Σκόνδρας

Μοναδική απουσία ο Σκόνδρας
Χωρίς τον Γιάννη Σκόνδρας πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης για τον Ατρόμητο. Ο Γιώργος Δώνης δεν είχε στη διάθεσή του τον Έλληνα αμυντικό, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Αντιθέτως, οι Γιαννούλης και Δημούτσος επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και τέθηκαν στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.
Η επόμενη προπόνηση της ομάδας του Δώνη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο γήπεδο του Περιστερίου. Από εκεί και πέρα, στην σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας της αναμέτρησης για την πέμπτη αγωνιστική δεν έδωσε το «παρών» η πλευρά της ομάδας του Αγρινίου.
Τέλος, η διοίκηση του Ατρόμητου ανακοίνωσε πως την Τετάρτη ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το Τμήμα Διαχείρισης της ΠΑΕ Ατρόμητος ξεκινά από αύριο (12.00-20.00) την προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στις 17.15 στο γήπεδο Περιστερίου. Τις ίδιες ώρες θα λειτουργήσει Πέμπτη και Παρασκευή. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 2: 20 ευρώ, Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας), Θύρα 7: 15 ευρώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου