Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

"Μίνι" προετοιμασία στην Τρίπολη

Μίνι προετοιμασία στην Τρίπολη
Αρκετό τρέξιμο προβλέπεται από εδώ και στο εξής για τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης. Ο Οράσιο Γκονσάλβες θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες μια μίνι προετοιμασία για τους Αρκάδες, καθώς διαπίστωσε πρόβλημα στη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.
Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός θα δώσει μεγάλο βάρος και στην τακτική, καθώς θεω
ρεί πως και σε αυτό τον τομέα οι ποδοσφαιριστές του υστερούν. Ο Γκονσάλβες θα περιμένει τις επόμενες την επιστροφή των Χουανίτο και Ναβάρο, οι οποίοι είναι τραυματίες, ενώ θα περιμένει την ενσωμάτωση των Μπρέσκα, Σολάκη και Αλβάρες στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, εφόσον υποβιβαστεί οριστικά ο Ολυμπιακός Βόλου.
Τέλος, ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως δεν έγινε καμία επαφή με τον Σάκη Τσιώλη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, εξέδωσε η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά από δημοσιεύματα που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θέλει να ξεκαθαρίσει ρητά και κατηγορηματικά ότι ουδέποτε ασχολήθηκε με προπονητή που εργάζεται σε άλλη ομάδα.
Είναι θέμα αρχής για τον Αστέρα να μην ασχολείται με ανθρώπους που έχουν σχέση εργασίας με οποιοδήποτε ιδιότητα σε άλλο σύλλογο, κάτι που έχει αποδειχθεί στην πράξη από τη μέχρι σήμερα συμπεριφορά μας.
H προσπάθεια που γίνεται με στόχο τον Αστέρα, προκειμένου να διαταραχθούν προσωπικές και φιλικές σχέσεις και να εξυπηρετηθούν αλλότρια συμφέροντα θα πέσει για μία ακόμα φορά στο κενό».
Τέλος, τον Εθνικό Αστέρα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό το Σάββατο ο Αστέρας Τρίπολης. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αρκάδων: "Ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει στην Τρίπολη το Σάββατο 1 Οκτωβρίου σε φιλικό παιχνίδι τον Εθνικό Αστέρα. Η φιλική αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17.30".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου