Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιάκομπ

Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιάκομπ
Το ξαφνικό πρόβλημα που προκύπτει με τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ, αναγκάζει τον Σάκη Τσιώλη να ζορίσει λίγο περισσότερο τον Βικτοράς Γιάκομπ, προκειμένου ο τελευταίος να είναι σε θέση, αν τελικά το απαιτήσουν οι περιστάσεις, να δώσει το παρών στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
 Το βέβαιο είναι πως ο Ρουμάνος δεν είναι ακόμη έτοιμος για 90λεπτο, ωστόσο συνεχώς ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις, δείχνοντας πως θέλει όσο τίποτα να ντεμπουτάρει με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε επίσημο παιχνίδι. Αλλωστε το γκολ που πέτυχε στο οικογενειακό φιλικό της Δευτέρας με την Κ-20, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.
Οσο για τον Τσέζαρεκ, ο Τσιώλης τον προφυλάσσει από τις προπονήσεις της Τρίτης και αισιοδοξεί πως η φλεγμονή στη φτέρνα θα αρχίσει να υποχωρεί, ώστε να μπορεί να τον υπολογίζει σοβαρά για την Κυριακή.
Το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Αρη, σήκωσαν βάρη, ενώ παράλληλα έτρεξαν αρκετά προς βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης.
Σε ότι αφορά τους τέσσερις «Βολιώτες» (Σανκαρέ, Γιακούποβιτς, Ούμπιντες, Ακόστα), βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, προπονούνται ιδιωτικά και περιμένουν τη σχετική εγκύκλιο της ΕΠΟ για να μπορέσουν να δώσουν το παρών στο Ρύσιο. Το πότε θα συμβεί αυτό, είναι κάτι που ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Πρώτη νίκη για Βαγγέλι!
Την πρώτη του νίκη με τη φανέλα της Τσερνομόρετς γεύτηκε ο Κρίστι Βαγγέλι στο ουκρανικό πρωτάθλημα. Η ομάδα του πρώην παίκτη του Αρη, επιβλήθηκε της Ζόρια με 2-0, εκτός έδρας, με τον Αλβανό αμυντικό να αποδίδει πολύ καλά καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ηταν κινητικός και αποτελεσματικός στις επεμβάσεις του.           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου