Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

"Το μυαλό μας στον ΠΑΟΚ"

"Το μυαλό μας στον ΠΑΟΚ"
Ο Λιούμπομιρ Φέισα τόνισε ότι ο Ολυμπιακός καλείται να ξεχάσει προς το παρόν το Champions League και να αφοσιωθεί στο ντέρμπι της Σούπερ Λιγκ με τον ΠΑΟΚ. Σε συνέντευξή του στην αθλητική εφημερίδα "Πρωταθλητής", ο Σέρβος άσος είπε ότι η ήττα από την Άρσεναλ αδικεί τους "ερυθρόλευκους", που πρέπει, όμως, τώρα να ασχοληθούν με τις εντός συνόρων υποχρεώσεις τους.
 
Αναλυτικά, όσα είπε ο Φέισα:

"Δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Εμείς από την πρώτη στιγμή είχαμε πει ότι θα έρθουμε στο Λονδίνο για να πάρουμε αποτέλεσμα. Δεν ερχόμασταν για να χάσουμε. Δεν αξίζαμε την ήττα, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν.
Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να ξεχάσουμε την Άρσεναλ και να αφοσιωθούμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας. Τρέξαμε πολύ στο Λονδίνο. Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι διαφορετικό και αυτό σκεφτόμαστε από τώρα".
Για τις αναμετρήσεις με την Ντόρτμουντ:
"Δεν μπορώ να πω ότι ο πιο ρεαλιστικός στόχος είναι η τρίτη θέση, γιατί πολύ απλά έχουμε ελπίδες. Αν κάνουμε κι άλλες ανάλογες εμφανίσεις, μπορούμε να πάρουμε ακόμα την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.
Σίγουρα πολλά θα κριθούν στα παιχνίδια με την Ντόρτμουντ. Εκεί πιστεύω θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Εμείς θα πάμε πάντως για την νίκη, όπως σε κάθε παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου