Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ολική επαναφορά και πρόκριση για Αρσεναλ

Ολική επαναφορά και πρόκριση για Αρσεναλ
 Η Αρσεναλ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση και να επιβληθεί της Σιούρσμπερι με 3-1, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Ο Αρσέν Βενγκέρ- όπως συνηθίζει σε τέτοιες περιπτώσεις- χρησιμοποίησε αρκετούς αναπληρωματικούς. Μάλιστα ο Αλσατός τεχνικός έριξε στη μάχη έξι παίκτες από τη δεύτερη ομάδα.

 Η 11αδα της Αρσεναλ: Φαμπιάνσκι, Τζένκινσον, Μικέλ, Τζουρού, Γκιμπς, Κοκλέν, Φριμπόνγκ (77΄ Οζιακούπ), Μπεναγιούν, Τσάμπερλεϊν (90΄ Ανέκε), Παρκ (71΄ Μιγιαϊτσι), Σαμάκ.

0-1 Κόλινς 17'
1-1 Γκιμπς 33'
2-1 Τσάμπερλειν 58'
3-1 Μπεναγιούν 78' 

Η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στη Λιντς στο κλασικό ντέρμπι μίσους, την οποία και νίκησε με 3-0 με τον Οουεν να σκοράρει δύο φορές, ενώ η Κρίσταλ Πάλας πέταξε εκτός διοργάνωσης τη Μίντλεσμπρο.
Το εμπόδιο της Στόουκ αποδείχθηκε ανυπέρβλητο για την Τότεναμ, η οποία έμεινε εκτός Λιγκ Καπ από τον τρίτο κιόλας γύρο της διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, καθώς τόσο η κανονική διάρκεια, όσο και η παρατάση ολοκληρώθηκαν χωρίς τέρματα. Στη... ρώσικη ρουλέτα η Στόουκ αποδείχθηκε πιο εύστοχοι (7-6) και πέταξε εκτός την αντίπαλοτου ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
Θύμα έκπληξης παραλίγο να πέσει και η Νιουκάστλ, ωστόσο στην παράταση φρόντισε να σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, επικρατώντας της Νότιγχαμ Φόρεστ με 4-3, χάρη στο τέρμα που πέτυχε στηντελευταία φάση του αγώνα ο Κολοτσόνι. Το παιχνίδι στο έξτρα μισάωρο έστειλε ο Ματ Ντάρμπισιρ. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν ο παίκτης που ισοφάρισε για τους γηπεδούχους σε 2-2.
Όλντερσοτ - Ρότσντεϊλ 2-1
Άρσεναλ - Σριούσμπερι 3-1
Άστον Βίλα - Μπόλτον 0-2
Μπέρνλι - Μίλτον Κέινς Ντονς 2-1
Λιντς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-3
Νότιγχαμ - Νιούκαστλ 3-4 (2-2 κ.α.)
Γουλβς - Μίλγουολ 5-0
Κρίσταλ Πάλας - Μίντλεσμπρο 2-1
Μπλάκμπερν - Λέιτον Όριεντ 3-2
Στόουκ - Τότεναμ 7-6 πεν. (0-0 κ.α.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου