Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Στέλνουν Τρίπκοβιτς στον Παναθηναϊκό

Στο προσκήνιο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες το όνομα του Ούρος Τρίπκοβιτς. Ο 25χρονος άσος της Μάλαγα αρχικά ακούστηκε για τον Ολυμπιακό και τώρα οι Ισπανοί τον στέλνουν στον Παναθηναϊκό.
Η «Málaga Hoy» αναφέρει: «Ο Τρίπκοβιτς γεννήθηκε στο Τσάτσακ, τόπος καταγωγής τόσο του μύθου Ντράγκαν Κικάνοβιτς όσο και του λόρδου της Ευρωλίγκας, Ζέλικο Ομπράντοβοτς. Ο Σέρβος τεχνικός θα ήθελε το συμπατριώτη του στους πρωταθλητές Ευρώπης, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει κάποια επίσημη προσέγγιση είτε προς το μάνατζερ του παίκτη είτε προς την ισπανική ομάδα.


Πρωταρχικός στόχος του Παναθηναϊκού παραμένει ο Ντέιβιντ Λόγκαν, ωστόσο η αδυναμία του να «σπάσει» το συμβόλαιό του με την Κάχα Λαμποράλ οδηγεί την ελληνική ομάδα σε εναλλακτικές λύσεις. Παράλληλα, ασκείται πίεση στη Βασκονία.

«Έχουμε τον Ούρος, αλλά εάν κάποιος μπορεί να καλύψει το συμβόλαιό του, κάνοντας κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση στο σύλλογο, είμαστε πρόθυμοι. Μπορούμε να τον αφήσουμε, αλλά μόνο εφόσον κάποιος μπορεί να καλύψει το συμβόλαιό του», ανέφερε ο Μανόλο Ρούμπια, τεχνικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου