Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Μακούν από... Δευτέρα!

Η διαφορά στο οικονομικό, στο θέμα της οψιόν, αλλά και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Βίλα πάνε τη μεταγραφή από... Δευτέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» τα δίνουν όλα για τον Καμερουνέζο, στη λίστα και οι Εστράδα, Τζιόλης, Ορμπάιθ.
 Οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν... λόγω Μπλακμπερν, διαφορά στο οικονομικό αλλά και στην οψιόν αγοράς. Οι Άγγλοι δεν απάντησαν στον Ολυμπιακό ζήτησαν παράταση δύο ημερών και από Δευτέρα αρχίζουν ξανά οι επαφές των δύο πλευρών. Ο παίκτης είναι θετικός, ο Ολυμπιακός τον θέλει αρκετά και αν οι απαιτήσεις των "χωριατών" δεν κριθούν υπερβολικές τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν τα πάντα για να τον φέρουν στο λιμάνι.
Στη λίστα του Βαλβέρδε παραμένει ο Εστράδα η περίπτωση του μπορεί να παρουσιάζει δυσκολίες, αφού η Μονπελιέ δεν τον παραχωρεί με την μορφή δανεισμού, ωστόσο ο Ολυμπιακός επεξεργάζεται το θέμα και δεν αποκλείεται να κινηθεί σύντομα για την απόκτηση του.
Εκτός από τον Ορμπάιθ το νέο όνομα που... επέστρεψε στη λίστα είναι αυτό του Αλέξανδρου Τζιόλη, οι απαιτήσεις του Έλληνα αμυντικού χαφ έχουν πέσει και πληροφορίες κάνουν λόγο πως οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούν ζεστά την περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου