Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Πάνοπλος στο Ισραήλ

Στη διάθεσή του θα έχει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού για την πρώτη αναμέτρηση των πλέι οφ του Europa League με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, λίγο πριν από την αναχώρηση για το Ισραήλ οι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ακολούθως χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες οι οποίες έπαιζαν δίτερμα και εκτελούσαν ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις εναλλάξ.


Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει την Τετάρτη για το Ισραήλ. Σε αυτήν δεν βρίσκονται τα ονόματα των τραυματιών Μπιάρσμιρ και Μαρίνος, ενώ από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάποια έκπληξη, με τους Κουίνσι, Ζέκα, Βιτόλο και Τοτσέ να δίνουν κανονικά το «παρών».

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τη Μακάμπι αποτελείται από τους: Τζόρβα, Κοτσόλη, Καρνέζη, Βύντρα, Σεϊταρίδη, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Καντέ, Σπυρόπουλο,  Βιτόλο, Σιμάο, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Νίνη, Ζέκα, Κλέιτον, Κουίνσι, Πετρόπουλο, Λέτο και Τοτσέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου