Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Το βάρος στον επιθετικό


Τον παίκτη που θα αναλάβει το δύσκολο έργο του σκοραρίσματος ψάχνουν στον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου έχει μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά κανένα από τα 4 πρώτα της αποκτήματα δεν προορίζεται για τη "γραμμή κρούσης". Ο Ράντμαν είναι τερματοφύλακας, ο Φυτανίδης αμυντικός, ενώ οι Μακρής και Μπέλιτς αγωνίζονται στον χώρο του κέντρου.

Μετά την αποχώρηση των Καμαρά και Σαγκανόφσκι, ο Ατρόμητος έχει μείνει με τους Αναστασάκο, Καραλή. Είναι προφανές ότι η απόκτηση ενός τουλάχιστον επιθετικού είναι δεδομένη και είναι σίγουρο ότι στον Ατρόμητο ψάχνουν ένα καλό όνομα για τη θέση. Έναν παίκτη που θα ξέρει (και θα καταφέρει) να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και στον οποίο θα προσφερθεί το υψηλότερο συμβόλαιο της νέας σεζόν. Χωρίς, βέβαια, να γίνει κάποια... εξωπραγματική υπέρβαση των ορίων που έχουν θέσει ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου οι διοικούντες ή αλλιώς ένα συμβόλαιο κάπου στις 200.000 με 250.000 ευρώ.
Η υπόθεση του επιθετικού συνδέεται ουσιαστικά άμεσα και με την παραχώρηση των δύο ποδοσφαιριστών που μπορούν να φέρουν τα μεγαλύτερα έσοδα στα ταμεία του συλλόγου. Του Ανδρέα Τάτου, ο οποίος πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την "κυανόλευκη" φανέλα και του Θανάση Καραγκούνη, που αναμένεται να μετακομίσει... κοντά στον αδερφό του, στη γειτονική Ιταλία, αν προκύψει ικανοποιητική πρόταση από ομάδα της Σέριε Α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου