Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Υπογράφει την Τρίτη ο Σολτάνι


Την ερχόμενη Τρίτη, το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο ραντεβού ανάμεσα στον Καρίμ Σολτάνι και τον πρόεδρο του Αρη, Θανάση Αθανασιάδη, στα γραφεία της ΠΑΕ. Σε αυτό το ραντεβού οι δύο πλευρές θα συζητήσουν κάποια ζητήματα που μένουν ακόμη ανοιχτά, θα επιλύσουν ορισμένα θέματα που χρειάζονται αποσαφήνιση και κατόπιν θα υπογράψουν το συμβόλαιο το οποίο θα «δέσει» τον Αλγερινό με τον Αρη για ένα ή δύο χρόνια. Αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό θέμα που πρέπει να συζητηθεί πριν μπουν οι υπογραφές, χωρίς ωστόσο (με τα τωρινά δεδομένα) να υπάρχει περίπτωση μη συμφωνίας. Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή είναι αποφασισμένος να υπογράψει στους κιτρίνους ακόμη κι αν οι τελευταίοι του προτείνουν τελικά μονοετές συμβόλαιο, καθώς έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του και παρά την αρχική του επιθυμία για κάτι χρονικά πιο μεγάλο.

Ο Σολτάνι που βρίσκεται ακόμη στη Θεσσαλονίκη, λόγω του σχολείου του παιδιού του, δεν θέλει να αλλάξει περιβάλλον, έχει συνηθίσει στη Θεσσαλονίκη και βλέπει τον Αρη ως μια πρόκληση για την καριέρα του. Εφόσον όλα πάνε καλά και τελειώσει η μεταγραφή του, θα αναχωρήσει για τη Γαλλία, προκειμένου να ξεκουραστεί μερικές ημέρες, πριν επιστρέψει στις 27 Ιουνίου για τις ιατρικές εξετάσεις και την πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας χρονιάς.
Αυτή θα είναι η πρώτη κίνηση της ομάδας και μαζί με τον Σάκη Κανούλα ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει, θα ανοίξουν την αυλαία του φετινού καλοκαιριού. Βεβαίως, υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να ακολουθήσουν, καθώς το θέμα των εκκαθαρίσεων δεν προχωρά, ενώ και η υπόθεση Καστίγιο περιπλέκεται αρκετά.
Το θετικό είναι πως ο Σάκης Τσιώλης εμφανίζεται έτοιμος να δουλέψει με όσους τελικά κληθεί να το κάνει και ανεξαρτήτως του αριθμού των μεταγραφών που θα γίνουν. Ο στόχος για τον έλληνα προπονητή δεν αλλάζει, παρά το ότι ίσως χρειαστεί να διαφοροποιήσει τον αρχικό του προγραμματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου