Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

Ισπανική επιμονή για Τεόντοσιτς


Οι Ισπανοί όχι απλώς δε λένε να ξεχάσουν το θέμα του Μίλος Τεόντοσιτς, αλλά επιμένουν κιόλας. Ένα νέο δημοσίευμα τους τον παρουσιάζει ως νούμερο ένα μεταγραφικό στόχο της Μπαρτσελόνα. Και συνήθως όπου υπάρχει τόσος καπνός, υπάρχει και φωτιά και ας έχουν διαψεύσει το ενδιαφέρον τους οι Καταλανοί.

Ο Ρίκι Ρούμπιο ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα ότι αποχαιρετά τη «Μπάρτσα» για να πάει στη Μινεσότα και τους Τίμπεργουλβς και η ιστοσελίδα «telesinco.es» έφερε ξανά στην επικαιρότητα το όνομα του Τεόντοσιτς, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του 21χρονου άσου.
 Βέβαια, κάπου εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι εφόσον ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ζητήσει την παραμονή του στον Ολυμπιακό, ο Σέρβος δεν πρόκειται να του... κουνήσει ρούπι. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θα κοιτάξουν να κάνουν πράξη την επιθυμία του «Ντούντα» και δη όσον αφορά στον συγκεκριμένο παίκτη στον οποίον έχουν μια... συμπάθεια παραπάνω. Έχοντας λοιπόν το δικαίωμα να ισοφαρίσουν την όποια προσφορά του γίνει και να τον κρατήσουν, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον πρώτο λόγο στην υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου