Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Συμφώνησε με Μπάγερν ο Μπόατενγκ


Ο αμυντικός της Μάντστερ Σίτι, Ζερόμ Μπόατενγκ αποκάλυψε πως ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Μπάγερν Μονάχου, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Το μόνο που περιμένει τώρα είναι να επιτευχθεί συμφωνία και ανάμεσα στους δυο συλλόγους.

 «Είναι αλήθεια πως συμφώνησα με την Μπάγερν για τα επόμενα τέσσερα έτη. Τώρα το μπαλάκι πέφτει στην Σίτι γιατί αυτή είναι που θα πρέπει να τελειώσει την μεταγραφή μου»,τόνισε ο Μπόατενγκ στην «Kicker».
 Ο 22άχρονος αμυντικός που μετακόμισε στους «πολίτες» το περασμένο καλοκαίρι από το Αμβούργο, δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην βασική ενδεκάδα και οι συμμετοχές που είχε ήταν σε διαφορετική θέση από αυτή του αμυντικού. « Το πρόβλημα είναι η θέση. Στην Μπάγερν με θέλουν για κεντρικό αμυντικό και αυτό θα ήταν πλεονέκτημα τόσο για μένα όσο και για την εθνική ομάδα. Όνειρο μου είναι να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο στην βασική ενδεκάδα και μακάρι να το πετύχω στην Μπάγερν. Θέλω κάποια στιγμή να κατακτήσω και το Τσάμπιονς Λιγκ».
 Στο ενδεχόμενο αυτό στάθηκε και ο αρχηγός των «βαυαρών», Φίλιπ Λαμ, που βλέπει με καλό μάτι την μεταγραφή αυτή αλλά και ο ίδιος ξεκαθάρισε πως όλα εξαρτώνται από την Σίτι. « Η κατάσταση δεν εξαρτάται από τον Μπόατενγκ ή την Μπάγερν Μονάχου. Η Σίτι είναι αυτή που θα πρέπει να συμφωνήσει στο τέλος σε όλα. Δεν ξέρω τι θα συμβεί και δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου