Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Επιστρέφει με... Κάλα και Κάρλος


Ο Μανόλο Χιμένεθ ταξίδεψε στην Ισπανία και αναμένονται εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης των Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος από τη Σεβίλη. Ο Κάλα θα αποκτηθεί πιθανότατα με μονοετή δανεισμό. Το κασέ του είναι 300.000 ευρώ και οι "κιτρινόμαυροι" είναι διατεθειμένοι να κάνουν την υπέρβαση, έστω κι αν η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν καλύψει ένα μέρος των απολαβών του 22χρονου αμυντικού.

Ο Χοσέ Κάρλος από την άλλη, θα μείνει ελεύθερος από τη Σεβίλη και θα υπογράψει για 2+2 χρόνια με την ΑΕΚ έναντι περίπου 200.000 ευρώ το χρόνο. Η προηγούμενη ομάδα του δεν θα ζητήσει αντάλλαγμα για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, αλλά πιθανότατα θα αξιώσει ένα ποσοστό μεταπώλησης. Στην ΑΕΚ παράλληλα, δεν έχουν εγκαταλείψει την υπόθεση του Λαουτάρο Ακόστα, παρότι το κασέ του είναι 450.000 ευρώ και σε πρώτη φάση θα ακολουθήσει την προετοιμασία της Σεβίλης.
Η Ένωση βρίσκεται πολύ κοντά και στην απόκτηση του Στιβ Μπέλεκ με δανεισμό από την Ουντινέζε. Άνθρωπος που χειρίζεται την υπόθεση για λογαριασμό της ΑΕΚ βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την ιταλική ομάδα και φαίνεται πως απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Το κόστος που θα κληθεί να καλύψει η ΑΕΚ είναι μόλις 100.000 ευρώ για τον 18χρονο Καμερουνέζο, ενώ οι "κιτρινόμαυροι" θα κινηθούν και για έναν ακόμη φορ, με τον Κίνι της Αλκορκόν να είναι η πρώτη επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου