Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Στο «Πάμε πακέτο» Κούγιας και Μπέος

Το καλοκαίρι μας ξαφνικά απέκτησε νόημα λόγω του σκανδάλου με τους στημένους αγώνες που ξέσπασε με την παρέα του Μπέου, του Ψωμιάδη και τους υπόλοιπους.

Διάλογοι έρχονται καθημερινά στο φως από όλα τα μέσα ενημέρωσης που προκαλούν σοκ αλλά και γέλιο. Σήμερα είναι η σειρά του Μπερντέ να κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη. Βρέθηκε λοιπόν στα αρχεία του καναλιού της Κάντζας επεισόδιο από την εκπομπή «Πάμε πακέτο», το οποίο δεν προβλήθηκε ποτέ, με πρωταγωνιστές τον γνωστό δικηγόρο Αλέξη Κούγια, αποστολέα του πακέτου και παραλήπτη τον Αχιλλέα Μπέο. Η εκπομπή αυτή γυρίστηκε πριν από ένα χρόνο περίπου, με την βούληση του Κούγια και με σκοπό να προϊδεάσει τον Αχιλλέα Μπεό για το τι επρόκειτο να συμβεί, ότι θα βγουν τα στημένα στη φόρα, ότι θα γίνουν συλλήψεις και προσαγωγές και άλλα τέτοια. Πληροφορίες λένε ότι μετά το τέλος της εκπομπής οι δύο άντρες «πιάστηκαν» στα χέρια, έκαναν το στούντιο άνω- κάτω και γι΄αυτό το λόγο το κανάλι αποφάσισε να μη προβάλει ποτέ το συγκεκριμένο επεισόδιο. Ο Μπερντές σε αποκλειστικότητα σας παρουσιάζει στιγμιότυπο από την εν λόγω εκπομπή. Κάντε κλικ στο photogallery για μεγαλύτερο μέγεθος.
*Στείλτε τις δικές σας photoshop/μοντάζ δημιουργίες με θέματα της επικαιρότητας στο berdes.athlitikos@gmail.com και η καλύτερη φώτο θα δημοσιεύεται στο τέλος κάθε βδομάδας στη στήλη του Μπερντέ στο gazzetta.gr
*Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε στο προφίλ του Μπερντέ στο Facebook, για το twitter εδώ και εδώ για να τα πούμε μέσα από το gazzetta community ή στείλτε e-mail στο berdes.athlitikos@gmail.com
*Διαμορφώστε τώρα τον Firefox σας με personas του Μπερντέ, για τους Τζιοβάνι, Ριέρα, Σισέ,  Βιεϊρίνια. Κάντε κλικ εδώ. Νέο persona Δημήτρης Διαμαντίδης.(phgh gazzeta.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου