Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Δεν κάνει προσφυγή ο Γιάκομπ

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Ηρακλή, Νίκος Αρταβάνης, συναντήθηκε με τον ατζέντη Δημήτρη Καρύδα, ο οποίος εκπροσωπεί τους Γιάκομπ, Μάρα, Ντάνι Μπαντή, και Παπαστερινό.

Η συζήτηση που είχαν έγινε σε πολύ καλό κλίμα και οι δύο πλευρές έδωσαν εν τέλει τα χέρια για τη νέα ρύθμιση των οφειλών της ΠΑΕ προς τους πέντε ποδοσφαιριστές. Ειδικά για τον Γιάκομπ, ο εκπρόσωπός του ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να κάνει προσφυγή για τα χρήματα που του χρωστάει ο σύλλογος.
Άλλωστε, αν το έκανε, ο Ρουμάνος θα ζητούσε να του επιδικαστεί ένα ποσό της τάξης του 1 εκ. ευρώ. Αυτό σημαίνει απλά ότι θα έδινε τη χαριστική βολή στον Ηρακλή.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να γίνει τις επόμενες μέρες ένας διακανονισμός ώστε να πληρωθεί ο παίκτης. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους άλλους τέσσερεις παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έχουν λήξει. Ο Γιοάκομπ πάντως θα περιμένει μέχρι τέλους να δει τι θα γίνει και όπως τόνισε σε Ρουμανικά Μέσα, προτεραιότητά του είναι ο Ηρακλής:
«Η κατάσταση είναι παρόμοια στον Ηρακλή και την Τιμισοάρα. Τα πράγματα δεν είναι καλά, όμως διατηρώ την ψυχραι\μία μου. Ο Ηρακλής έχει υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία, αλλά η οριστική απόφαση θα παρθεί τις επόμενες μέρες όσον αφορά την κατηγορία που θα αγωνίζεται. Προς το παρόν δεν νομίζω ότι θα γυρίσω στην Ρουμανία για να παίξω ποδόσφαιρο. Ο Ηρακλής εξακολουθεί να αποτελεί την πρώτη μου επιλογή, καθώς έχω συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια και είναι σημαντικό να δω πρώτα τι θα γίνει τελικά με την ομάδα. Πάντως, όλα θα διαλευκάνουν μόλις ενημερωθούν και οι άνθρωποι της ομάδας για την κατηγορία που θα αγωνιστεί. Πρέπει αν σας πω όμως ότι ακόμη κι αν φύγω από τον Ηρακλή, η βασική μου προτεραιότητα είναι να μείνω στην Ελλάδα».
(πηγηgazzeta.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου