Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Μπλαουγκράνα... «διάβολοι»


Ο διευθυντής της Mundo Deportivo Σάντι Νόγια δίνει το προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα, όμως τονίζει ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα πρέπει να χαμηλώσει τους τόνους στη συνέντευξη τύπου.
«Ο Γκουαδριόλα θα πρέπει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό σήμερα στη συνέντευξη τύπου, ώστε να ηρεμήσει το κλίμα της άκρατης... ευφορίας πριν τον τελικό.


Αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση είναι συναισθήματα που θέτουν στέρεες βάσεις. Η Μπάρτσα είναι καλύτερη ομάδα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ως σύνολο και ως προς την ατομική ικανότητα των παικτών της. Ο Φέργκιουσον, όμως, είναι... αλεπού των πάγκων και είναι πολύ πιθανό να βρει τον τρόπο, για να μπλοκάρει τη μεσαία γραμμή της Μπαρτσελόνα.

Αν κάτι προβληματίζει τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα, αυτό είναι ο Τσιτσαρίτο. Ο Φέργκιουσον δείχνει κολλημένος με την τριπλέτα Τσάβι, Ινιέστα, Μέσι, τρεις παίκτες που έχουν κάνει το ποδόσφαιρο να μοιάζει με... τέχνη. Αυτοί είναι η πραγματική «κόλαση» για την αγγλική ομάδα στο βροχερό Λονδίνο.

Ο Έβαριστ Μούρτρα τόνισε ότι ο Γκουαρδιόλα ήταν πάντα ανταγωνιστικός στα μεγάλα παιχνίδια. Έχει χάσει τρεις φορές, όμως ποτέ δεν απογοήτευσε. Η Μπαρτσελόνα άξιζε την πρόκριση με αντίπαλο της Σεβίλλη στο Κύπελλο, όμως είχε αποκλειστεί, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον φετινό τελικό απέναντι στη Ρεάλ. Στα παιχνίδια με την Ίντερ και πάλι η Μπαρτσελόνα ήταν ανώτερη και άξιζε την πρόκριση.

Ο Γκουαρδιόλα και οι παίκτες του διακατέχονται από συναισθήματα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης, όμως θα πρέπει να δώσει σε όλους να καταλάβουν ότι η Μπαρτσελόνα δεν έχει κατακτήσει ακόμη το τρόπαιο. Κανένας δεν ήρθε στο Λονδίνο με σκοπό να χάσει, έστω και αν το τρόπαιο μοιάζει να είναι κοντά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου