Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Συμφωνία με Σάντσες


Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον Κάρλος Σάντσες και περιμένει τη λήξη του γαλλικού πρωταθλήματος για να δρομολογήσει την μετεγγραφή από τη Βαλενσιέν. Σύμφωνα με τη Sportday, το συμβόλαιο του Κολομβιανού είναι ύψους 800.000 ευρώ το χρόνο. Η υπόθεση δεν πρόκειται να προχωρήσει αν δεν ξεκαθαρίσει το μέλλον της γαλλικής ομάδας το οποίο δεν είναι ευοίωνο΄.
Ο 25χρονος χαφ έχει τονίσει ότι θέλει να μείνει προσηλωμένος στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Παράλληλα έχει συνεχή επικοινωνία με τον μάνατζέρ του, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες .
Η Βαλενσιέν ζητάει περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ,  χρήματα που δεν πρόκειται ποτέ να πάρει από τον Ολυμπιακό, ο οποίος ανεβαίνει μέχρι τα 2.5 εκ ευρώ. Αν τελικά υποβιβασθεί θα αναγκαστεί να πουλήσει τον Σάντσες με τα λεφτά που δίνουν οι "ερυθρόλευκοι".
'Οσον αφορά στον Τζαμέλ Αμπντούν πηγές στον Ολυμπιακό αναφέρουν πως ο Αλγερινός της Καβάλας είναι κλεισμένος αλλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε ψάχνει για κάποια καλύτερη λύση. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός κινείται και για την απόκτηση τερματοφύλακα από την ελληνική αγορά.
Προβάδισμα φαίνεται να έχει ο Γιούργκεν Μάχο του Πανιωνίου, αλλά οι συχνοί τραυματισμοί που ταλαιπωρούν τον Αυστριακό, προβληματίζουν τον Βαλβέρδε. Στα υπόψη βρίσκεται και ο Γιακούποβιτς του Ολυμπιακού Βόλου ενώ εξετάζεται εκ νέου η περίπτωση του Ελευθερόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου