Σάββατο 14 Μαΐου 2011

«Γάντια» για όλα τα γούστα!


Μετά το διαζύγιο με τον Πάρντο και το τέλος της τεράστιας καριέρας του Αντώνη Νικοπολίδη, ο Ολυμπιακός ψάχνει πλέον για δύο τερματοφύλακες. Η λίστα μεγάλη με… γούστα για όλους.
Η λίστα των «ερυθρόλευκων» για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα της νέας χρονιάς στον Ολυμπιακό είναι αρκετά μεγάλη, αλλά… τη θέση θα την πάρει μόνο ένας. Από εκεί και πέρα όμως, οι Πειραιώτες ψάχνουν για δύο γκολκίπερ και το ιδανικό θα ήταν να αποκτήσει δύο ισάξιους τερματοφύλακες πρώτης γραμμής.

Εκείνες οι περιπτώσεις που φαίνεται να ξεχωρίζουν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», είναι αυτές των Αλμούνια (Άρσεναλ), Καμενί (Εσπανιόλ) ο οποίος ίσως κοπεί λόγω Κόπα Άφρικα (αφού υπάρχει η περίπτωση να λείψει πάνω από ένα μήνα στα μέσα της σεζόν), Κλαούντιο Μπράβο (Ρεάλ Σοσιεδάδ) και Γκιγιέρμο Οτσόα (Αμέρικα).
Στον Ολυμπιακό βέβαια εξετάζουν κι άλλες λύσεις, κυρίως εκείνους που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Τερματοφύλακες όπως οι Καταλαγιούντ (Χέρκουλες), Φαλκόν (Θέλτα), αλλά και των Τόνιο (Σανταντέρ) και Μογιά (Βαλένθια), με τους δύο τελευταίους όμως να θεωρούνται περισσότερο σίγουροι για τον πάγκο.
Επίσης, έχουν προταθεί και βρίσκονται στα υπόψη οι Αρτούρ (Μπράγκα) και Μπρακάλι (Νασιονάλ Μαδέιρα), αλλά το μυαλό των ερυθρόλευκων δεν απομακρύνεται εντελώς από τον Μιχάλη Σηφάκη και παραμένει στο… πίσω μέρος του μυαλού τους. Το πρόβλημα για τον Ολυμπιακό είναι ότι ο παίκτης που είχε φορέσει για μία σεζόν τη φανέλα της ομάδας δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον Άρη. Παρά το γεγονός ότι έχουν πολύ καλή άποψη για τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα – για τον οποίο πάντα μιλάει με τα καλύτερα λόγια ο Αντώνης Νικοπολίδης – οι σχέσεις των διοικήσεων των δύο ομάδων δεν είναι οι καλύτερες και έτσι δύσκολα θα προχωρούσε η περίπτωσή του. Το μόνο σενάριο που θα μπορούσε να φέρει κοντά τις δύο πλευρές είναι αν θα μπορούσε να παίξει ρόλο το ενδιαφέρον των «κίτρινων» για τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος μάλλον δεν υπολογίζεται από τους ερυθρόλευκους.(πηγη-gazzeta.gr)
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου