Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Αβραάμ: «Έχουμε σχεδόν συμφωνήσει»

Αβραάμ: «Έχουμε σχεδόν συμφωνήσει»O κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ξεκαθάρισε πως οι επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου είναι σε καλό δρόμο και πως έχει σχεδόν συμφωνήσει. Επίσης έβγαλε το... καπέλο στον Ερνέστο Βαλβέρδε, τονίζοντας πως μπορεί να κάνει την πειραϊκή ομάδα ακόμα πιο μεγάλη ενώ έσταξε μέλι για τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Μιλώντας στον Nova ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είπε για τον φετινό τίτλο: «Είναι πολύ ωραίο ότι κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Είμαστε όλοι χαρούμενοι για τον στόχο που επετεύχθη. Όμως τις χαρούμενες στιγμές πρέπει να τις αφήσουμε στην άκρη, διότι για του χρόνου έχουμε τρεις στόχους, το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ». Στην συνέχεια τόνισε πως «σίγουρα ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για εμάς, που ξεκίνησε με τον αποκλεισμό στην Ευρώπη. Μετά η ομάδα άρχισε ν' ανεβαίνει. Βρήκε τα πατήματά της και είχε βελτίωση.

Ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλές μονάδες. Πρέπει όμως να έχεις και ένα πολύ καλό σύνολο για να πάρεις τον τίτλο και εμείς το είχαμε αυτό. Είχαμε το Καραϊσκάκη, όπου κάναμε το απόλυτο ενώ περάσαμε και από δύσκολες έδρες. Αν και ήμασταν καινούρια ομάδα είχαμε σταθερότητα και μ' εξαίρεση κάποια νεκρά διαστήματα παίξαμε καλά. Η ομάδα είχε στόχο να δημιουργήσει παιχνίδι και ν' αγωνιστεί καλά και αυτό το κάναμε».

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε σχολίασε πως «σίγουρα όλοι ξέρουμε το πόσο έχει βοηθήσει την ομάδα ο κ. Βαλβέρδε. Έφερε ηρεμία στα αποδυτήρια. Είχαμε ηρεμία ώστε να δουλέψουμε όσο το δυνατόν πιο καλά. Είναι κεφάλαιο η παραμονή του Βαλβέρδε. Ελπίζω να μείνει και άλλα χρόνια στην ομάδα γιατί μπορεί να κάνει πιο μεγάλο τον Ολυμπιακό».

Αναφορικά με το Τσάμπιονς Λιγκ τόνισε ότι «σίγουρα η ομάδα θέλει μία καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε και τους παίκτες και την ποιότητα. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και ταπεινοί. Η ομάδα χτίζεται για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Θέλουμε μία καλή πορεία στην Ευρώπη αν και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Με δουλειά, ηρεμία και συγκέντρωση μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για το ζήτημα του συμβολαίου του παραδέχθηκε πως «έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις. Είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε σχεδόν συμφωνήσει και μένουν οι υπογραφές.

Είναι κάτι που το ήθελα και εγώ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που είμαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα με έναν τεράστιο κόσμο και με έναν πρόεδρο που δίνει τα πάντα. Ο Ολυμπιακός είναι αυτό που ονειρευόμουν».

Όσον αφορά στον Όλαφ Μέλμπεργκ επισήμανε: «Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον Μέλμπεργκ και με όλα τα παιδιά γενικά διότι πρέπει να υπάρχει ισορροπία σε όλες τις γραμμές και να λειτουργεί καλά η ομάδα. Ο Όλαφ είναι έμπειρος παίκτης. Με την εμπειρία του βοηθά πολύ την ομάδα».

Τέλος για τον Αντώνη Νικοπολίδη είχε να πει μόνο τα καλύτερα: «Η καριέρα του Αντώνη μιλάει από μόνη της. Έχει κάνει απίστευτα πράγματα. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος  που τον είχα συμπαίκτη. Είμαι περήφανος που είχα συμπαίκτη αυτόν τον μεγάλο γκολκίπερ και αυτήν την τεράστια προσωπικότητα, που προσέφερε πολλά στον Ολυμπιακό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τέτοιοι παίκτες και χαρακτήρες σπανίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα μας λείψει πολύ».(πηγη-www.gazzetta.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου