Σάββατο 16 Απριλίου 2011

«Προτεραιότητα ο Παναθηναϊκός»

«Προτεραιότητα ο Παναθηναϊκός»
Γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι βρέθηκε στην Παιανία για χάρη του Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος φορ του Παναθηναϊκού μίλησε στους συμπατριώτες τονίζοντας πως προτεραιότητά του είναι οι υποχρεώσεις της ομάδας.

Τηλεοπτικό συνεργείο του Canal+ βρέθηκε χθες στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Τριφυλλιού, για να κάνει αφιέρωμα στον Τζιμπρίλ Σισέ. Το γαλλικό κανάλι θα προβάλει το αφιέρωμα στον αρχηγό του Παναθηναϊκού (έχει κάνει αφιερώματα σε Γάλλους σκόρερ σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα) το βράδυ της Κυριακής στην εκπομπή «Canal Football Club», το οποίο θα αφορά τους «τρικολόρ», ενώ η δεύτερη προβολή θα γίνει τον Μάιο.
Ο δημοσιογράφος του Canal+ θέλησε να μάθει το ποδοσφαιρικό μέλλον του Σισέ, αλλά δεν τα κατάφερε, με τον πράσινο άσο να αναφέρει: «Έχουν ειπωθεί πάρα πολλά για αυτό το θέμα. Τώρα είναι προτεραιότητα οι υποχρεώσεις της ομάδας. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο».
Για την Εθνική Γαλλίας: «Θέλω πάρα πολύ να επιστρέψω στην Εθνική και θα κάνω τα πάντα για αυτό. Προφανώς αυτό θα είναι πιο εύκολο να γίνει αν πάω σε ένα πρωτάθλημα με μεγαλύτερη προβολή. Μπορεί να είναι το αγγλικό, το γερμανικό ή το ισπανικό. Θα μου άρεσε να αγωνιστώ σε ένα από αυτά, αλλά δεν αποκλείω να επιστρέψω στη Γαλλία είτε να μείνω στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου