Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Αυτή την κούπα ποιος θα την πάρει;


Η μεγάλη ώρα για τον Ατρόμητο και την ΑΕΚ έφτασε, καθώς οι δύο ομάδες διεκδικούν στο ΟΑΚΑ το Κύπελλο Ελλάδας (ΝΕΤ, CONN-Χ TV, 20.30).

Το ματς της χρονιάς δίνουν στο Ολυμπιακό Στάδιο Ατρόμητος και ΑΕΚ. Η ομάδα του Περιστερίου θέλει να πανηγυρίσει το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της, ενώ από την άλλη η «Ένωση» επιθυμεί να σώσει μια κακή χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Γιώργος Δώνης θα παρατάξει την ομάδα του με το αγαπημένο του 4-3-3 με στόχο να βραχυκυκλώσει στη μεσαία γραμμή την ΑΕΚ, να πάρει την κατοχή και να κυνηγήσει το γκολ. Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Ιτάνζ.

Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μπαζίνσκι μαζί με τον Σαμπού που θα πάρει τη θέση του Ολιβέιρα. Δεξιά θα παίξει ο Σκόνδρας και αριστερά ο Νάστος. Στη μεσαία γραμμή οι τρεις που επέλεξε ο Έλληνας τεχνικός είναι οι Σαρμιέντο, Νεμπεγλέρας και Σφακιανάκης, οι οποίοι έχουν σηκώσει το βάρος στα τελευταία ματς.

Για την επίθεση ο 41χρονος προπονητής θέλει έναν απελευθερωμένο Καμαρά και γι αυτόν θα τον βάλει στο δεξί άκρο, ο Σαγκανοόφσκι αριστερά και σε ρόλο σέντερ φορ ο Αναστασάκος.

Από την άλλη πλευρά ο Μανόλο Χιμένεθ θα επιλέξει το 4-4-2 με «ρόμβο». Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να δώσει επιθετική πνοή στην ομάδα του και να πάρει από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης. Με αυτό το σύστημα εξάλλου, η ΑΕΚ έφτασε σε σημαντικές νίκες.

Ο Σάχα θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια έχοντας μπροστά του, τους Δέλλα ή Μανωλά, Ματέος και στα πλάγια τους Καράμπελα και Γεωργέα. Την τετράδα της μεσαίας γραμμής θα συνθέσουν οι Ντιόπ, Μίτσελ ή Λαγός, Μάκος και Λυμπερόπουλος.

Στην επίθεση μία θέση θα πάρει ο Σκόκο, ωστόσο προβληματισμός υπάρχει για τον παρτενέρ του αν δηλαδή θα ξεκινήσει ο Μπλάνκο ή ο Μπαχά. Ο Μαροκινός δείχνει να έχει το προβάδισμα, αλλά δεν αποκλείεται τελικά ο Χιμένεθ να προτιμήσει το φονικό ένστικτο του Αργεντινού.(πηγη-gazzeta.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου