Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Τάκης: «Περιμένουμε την αδειοδότηση»

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Ηρακλή για την αδειοδότηση της νέας σεζόν, σύμφωνα με τον Γιάννη Τάκη. Ο πρόεδρος του «γηραιού» υπογράμμισε πως υπάρχει ανησυχία, μέχρι να τελειώσει θετικά η συγκεκριμένη υπόθεση. Επίσης, αναφέρθηκε και στα συμπληρωματικά έγγραφα, που θα καταθέσουν οι «κυανόλευκοι».
Ο Τάκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την αδειοδότηση: «Χρειάστηκαν κάποιες συμπληρωματικές διευκρινίσεις που στείλαμε σήμερα το πρωί. Ελπίζω ότι είναι μία διαδικασία που θα ολοκληρωθεί έτσι ή αλλιώς. Είναι μία σειρά από διευκρινίσεις που οφείλουν να παρουσιαστούν πιο τεκμηριωμένα κάποια στοιχεία και περιμένουμε να βγάλουν μία απόφαση για να τελειώσει αυτή η διαδικασία γρήγορα. Οι Ηρακληδείς έχοντας ένα βαρύ οικονομικό φορτίο ταλαιπωρούνται ακόμα πιο πολύ. Είμαστε υπέρ της οικονομικής εξυγίανσης. Πήραμε τον Ηρακλή σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση της ιστορίας του. Η δύσκολη οικονομική κατάσταση. Μέχρι να τελειώσει κάτι, καλό είναι να μην είμαστε εφησυχασμένοι. Έχει ψηλά και ζόρικα στάνταρ η UEFA. Νομίζω ότι αν θέλουμε να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρο θα πρέπει να εναρμονιστούμε με τα στάνατρ. Είναι ένα βήμα προς τα μπρος. Αφού μπορούμε να το κάνουμε αυτό ας ξεκινήσουμε από αυτό»
Για την προσπάθεια που καταβάλουν: «Η δουλειά μας είναι να προσπαθήσουμε να φέρουμε μία ισορροπία και μία ηρεμία που ταλαιπωρήθηκε από διοικητική ανυπαρξία. Η διοίκηση πρωτοδικείου έχει πολύ συγκεκριμένους ρόλους. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να επιστρέψουμε τον Ηρακλή εκεί που πραγματικά αξίζει να είναι και να μπορέσουμε να αναδιατάξουμε το σωματείο, όπως επιτάσσουν οι ευρωπαϊκοί νόμοι. Είναι ξεκάθαρο ότι ζούμε σε μία χώρα που η οικονομία παίζει κυρίαρχο ρόλο στην καθημερινότητα μας. Σαφέστατα περάσαμε δύσκολες στιγμές. Τα πράγματα είναι πιο μεγενθημένα γιατί πολλά παιδιά στο παρελθόν είχαν ταλαιπωρηθεί».
Για την σεζόν που πέρασε: «Όταν ξεκίνησε η σεζόν και με τα προβλήματα που είχε, για πολλούς ήταν το μεγάλο φαβορί να αποχαιρετήσει. Οφείλουμε να λειτουργούμε στην καθημερινότητα μας και να δουλεύουμε χωρίς κάτι να την ξεστρατίζει. Και επαφές γίνονται, όπως και μέσα στην χρονιά γίνονταν. Τώρα έχουμε και μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του που θέλουμε να ενδυναμωθούμε».
Για την παραμονή του Ελευθερόπουλου: «Με τον Δημήτρη είμαστε πολύ ευχτυχισμένοι που τον είχαμε κοντά μας. Αποδείχτηκε όλα τα χρόνια πόσο καλό παιδί είναι και πόσο καλός αθλητής είναι. Τώρα που θα τελειώσει αυτή η φουρτούνα θα κάτσουμε κάτω να μιλήσουμε και να τα βρούμε, για να δούμε τι θέλει ο καθένας. Ο σχεδιασμός θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα είναι καλά τα οικονομικά μας. Έχουμε χρόνο να δούμε τι θα κάνουμε και που θα κινηθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου