Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ο Ρούνεϊ την οδηγεί στον τίτλο!

Ο Ρούνεϊ την οδηγεί στον τίτλο!Με έναν εκπληκτικό Ρούνεϊ στο δεύτερο ημίχρονο, που πέτυχε το πρώτο χατ τρικ της σεζόν, η Γιουνάιτεντ ανέτρεψε το εις βάρος της 2-0 του πρώτου μέρους και πήρε τη νίκη με 4-2 επί της Γουέστ Χαμ!(ΠΗΓΗ-www.gazzetta.gr)
Η Γουέστ Χαμ είχε να σκοράρει απέναντι στη Γιουνάιτεντ για την Πρέμιερ Λιγκ εννέα ολόκληρες ώρες, όμως μόλις στο 11' της αναμέτρησης ο Κόουλ έκανε την προσπάθεια μέσα στην περιοχή, πήγε να περάσει την μπάλα πάνω από τον Εβρά, ο οποίος την ακούμπησε με το χέρι και ο Μέισον έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Νομπλ ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Κούστσακ για το 1-0. Στο 25' ο Βίντιτς ανέτρεψε τον Κόουλ, σε μια δύσκολη φάση όπου φαίνεται το μαρκάρισμα να γίνεται ελάχιστα έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων. Ο Νομπλ ήταν και πάλι ο εκτελεστής, νίκησε για δεύτερη φορά τον Πολωνό γκολκίπερ και έκανε το 2-0, σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου οι παίκτες της Γιουνάιτεντ βρίσκονταν εκτός τόπου και χρόνου και δημιούργησαν μόλις μία καλή ευκαιρία σε σουτ του Παρκ στο 29', το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Γκριν. Στο δεύτερο μέρος είδαμε μία ανατροπή... αλά Μπλάκπουλ για την ομάδα του Φέργκιουσον. Η Γιουνάιτεντ είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0 στο «Μπλούμφιλντ Ρόουντ» και εν τέλει έφυγε με νίκη 3-2...

Αυτή τη φορά η μόνη διαφορά ήταν το σκορ, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» πέτυχαν τέσσερα τέρματα απέναντι στην ομάδα του Γκραντ, η οποία στην επανάληψη έδειξε κακό πρόσωπο και δεν μπόρεσε να κοντράρει τους πρωτοπόρους. Με τον Ρούνεϊ να πετυχαίνει το πρώτο του φετινό χατ τρικ και να φτάνει τα δέκα τέρματα στο πρωτάθλημα, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν αρχικά στο 65' με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Άγγλου επιθετικού, ενώ στο 73' πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ισοφαρίζοντας με πλασέ μέσα από την περιοχή. Στο 79' ο Φάμπιο έκανε πολύ ωραία προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Άπσον και ο Μέισον έδειξε το σημείο του πέναλτι για τρίτη φορά στο παιχνίδι. Ο Ρούνεϊ δεν αστόχησε και έβαλε την ομάδα του για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε το τελικό 4-2 από κοντά στο 84', με τη Γιουνάιτεντ να διατηρεί την απόσταση ασφαλείας στην κορυφή από του διώκτες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου