Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Στην αποστολή Καντέ και Λέτο

Καντέ ΛέτοΣεμπαστιάν Λέτο και Σεντρίκ Καντέ προπονήθηκαν κανονικά το Σάββατο το πρωί και τέθηκαν στην διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το ματς με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ την Κυριακή το απόγευμα (19:00 NS1).
Δυο ευχάριστα γεγονότα είχε η προπόνηση των πράσινων το Σάββατο το πρωί στην Παιανία, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τους Λέτο και Καντέ να βγάζουν όλο το πρόγραμμα.



Έτσι ο έμπειρος τεχνικός τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με την Κέρκυρα, όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσουν από την αρχή
Η σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας περιλάμβανε πρόγραμμα με ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2" και τελειώματα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι γνωστοί: Σαριέγκι, Καρνέζης και Σπυρόπουλος οι οποίοι είναι τραυματίες εδώ και αρκετό καιρό. Εκτός αποστολής έμειναν επίσης και οι Κλέιτον, Πλεσί, Μαυρίας και Καπίνος, όμως και ο τιμωρημένος Σιμάο.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τζόρβας, Κοτσόλης, Καντέ, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Ιωαννίδης, Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Νίνης, Λέτο, Μαρίνος, Πετρόπουλος, Σισέ, Γκοβού, Γκαρσία, Χριστοδουλόπουλος.  
[ΠΗΓΗhttp://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/sthn_apostolh_kante_kai_leto.809928.html]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου