Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Με την ψυχολογία για ότι καλύτερο



Έχοντας κερδίσει την προηγούμενη αγωνιστική τον Παναθηναϊκό στην Κομοτηνή, ο Πανθρακικός φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης. Οι Θρακιώτες με όπλο την καλή ψυχολογία θα πάνε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.



Την προηγούμενη αγωνιστική πραγματοποίησε την μεγάλη έκπληξη, κερδίζοντας μέσα στην Κομοτηνή τον Παναθηναϊκό. Αύριο Κυριακή οι «πράσινοι» της Θράκης φιλοξενούνται από τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς που όπως γράφεται και στην επίσημη ιστοσελίδα τους είναι αγώνας πρωταθλητών, καθώς ο κάτοχος του τίτλου της Σούπερ Λίγκας, υποδέχεται αυτόν της Football League. Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο με... όπλο την καλή ψυχολογία, γνωρίζοντας φυσικά πως το μεγάλο φαβορί είναι οι Πειραιώτες.

Η προετοιμασία της ομάδας του Σάββα Παντελίδη ολοκληρώθηκε με τον έμπειρο προπονητή να ανακοινώνει την αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Αντίλοβιτς, Μπαικαρά, Σερφά, Λουσέρο, Μουνάφο, Μελίσση, Παπαδόπουλο, Βαχιρουά, Σαρακατσάνο, Κοντογουλίδη, Κουτσόπουλο, Κυβελίδη, Λαδάκη, Μακρυδημήτρη, Κασελάν, Μίνγκα, Χρήστου και Σκλιοπίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου