Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Με Ρούντολφ και Κοτσόλη στο «Κλ. Βικελίδης»

Με Ρούντολφ και Κοτσόλη στο «Κλ. Βικελίδης»
Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη συμπεριλήφθηκαν μετά από σχεδόν τρεις μήνες, οι Γκέργκελι Ρούντολφ και Στέφανος Κοτσόλης. Οι δυο ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη για το ματς της δωδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, δίνοντας δυο επιπλέον επιλογές στον Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Ο διεθνής Ούγγρος επιθετικός είχε αγωνιστεί στο ματς με τον Ατρόμητο στις 17 Σεπτεμβρίου και από τότε προσπαθούσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Ο Ρούντολφ ήταν έτοιμος και για το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, όμως η τεχνική ηγεσία δε ρίσκαρε την συμμετοχή του, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος.
Αντιθέτως, εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Νίνης και Χριστοδουλόπουλος, καθώς επίσης και οι ανέτοιμοι Καραγκούνης και Τοτσέ. Επίσης, ο Φερέιρα άφησε στην Αθήνα τους Σεϊταρίδη, Ιωαννίδη, Φουρλάνο, Λαγό και Ταμπάκη, με τους τρεις τελευταίους να ενσωματώνονται στην ομάδα Νέων.
Η προετοιμασία των «πράσινων» για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τους «κίτρινους», με μια τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ταχύτητες και δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Χριστοδουλόπουλος και Νίνης.
Η ενδεκάδα του «τριφυλλιού» δεν αναμένεται να αλλάξει στο ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί σε 4-4-1-1, με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια και τους Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας. Οι Βύντρα και Σπυρόπουλος θα είναι οι δυο μπακ, με τους Κατσουράνη και Σιμάο να αγωνίζονται στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Κουίνσι και Ζέκα θα αγωνιστούν στις πτέρυγες, με τον Κλέιτον σε ρόλο επιτελικού μέσου και τον Λέτο στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου